• Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος, 2019

Έκτακτο Δ.Σ. της ΚΑΕ Περιστέρι για την τιμωρία

Peristeri News
Ιούνιος07/ 2019

Ο τρίτος ημιτελικός των playoffs ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό στιγματίστηκε από επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του «Ανδρέας Παπανδρέου», μετά το τέλος του αγώνα, με τον αθλητικό δικαστή να επιβάλλει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για το Περιστέρι.

Στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει έντονος προβληματισμός με την διοίκηση να συγκαλεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου:

«Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, ούσα έντονα προβληματισμένη για την εκ νέου τιμωρία της με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια εκτός γηπέδου, μετά τον 3ο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ».

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στο Περιστέρι

Χωρίς κόσμο θα δώσει ακόμα μία αναμέτρησή του η ΚΑΕ Περιστέρι.

Η ομάδα του Περιστερίου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον τρίτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων αμέσως μετά την λήξη του αγώνα τα οποία έχουν σχέση με την εγκαλούμενη Κ.Α.Ε. και τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 3-6-2019».