• Δευτέρα, 25 Μάιος, 2020

Έκτακτες αιμοδοσίες διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου

Peristeri News
Απρίλιος02/ 2020

Άλλη μια «μάχη» δίνει ο Δήμος Περιστερίου, στον πολυμέτωπο αγώνα κατά του κορωνοϊού, αυτή της αιμοδοσίας, καθώς κάθε ημέρα που περνάει, τα αποθέματα αίματος μειώνονται.

Σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) διοργανώνει έκτακτες Εθελοντικές Αιμοδοσίες, με τη υποστήριξη των κινητών μονάδων αιμοληψίας των Νοσοκομείων «Λαϊκό» και «Θριάσιο».

Οι έκτακτες αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου και τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020, ώρες 9:00 – 13:00 στην αίθουσα Εκθέσεων Τέχνης του Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι» (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως). Κλείνετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου (τηλ. 2105701091, ώρες 8:00-15:00).

Ο Δήμος Περιστερίου αναφέρει πως συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.