• Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Έκπτωση ενός ευρώ ανά λογαριασμό θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ

Avatar
Peristeri News
Ιανουάριος16/ 2019

Έκπτωση ενός ευρώ ανά λογαριασμό θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επιλέξουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό τους μόνο ηλεκτρονικά ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, σε εκδήλωση, στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, για την προώθηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Έτσι, οι εν λόγω πελάτες θα αποφεύγουν την επιπλέον χρέωση του ενός ευρώ που ισχύει σήμερα για τους λογαριασμούς που εκδίδονται σε χαρτί και θα έχουν επιπλέον όφελος άλλο ένα ευρώ.

Η έκπτωση ή αντίστοιχα επιβάρυνση εφαρμόζονται ανά δίμηνο λογαριασμό, ενώ το όφελος θα ισχύει τόσο για όσους έχουν ήδη επιλέξει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, όσο και για εκείνους που θα το κάνουν στο εξής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα επτά εκατομμύρια πελατών της ΔΕΗ, οι 800.000 έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα τον ηλεκτρονικό λογαριασμό (από τους οποίους οι 200.000 εξακολουθούν να λαμβάνουν και έγχαρτο λογαριασμό). Στόχος της ΔΕΗ είναι να αυξηθούν στα 2.000.000 έως το τέλος του χρόνου.

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ ανήγγειλε ακόμη ότι θα διευκολυνθεί η διαδικασία για όσους έχουν αλλάξει αριθμό ταυτότητας προκειμένου να κάνουν τη σχετική δήλωση στη ΔΕΗ, ενώ θα απλοποιηθεί και θα μειωθεί το κόστος για την αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ετικέτες: ,