PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Τα καλύτερα Tips για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας!


Έχετε νιώσει ποτέ την ξαφνική ανάγκη για αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας;

Νέο τραπέζι στην κουζίνα σας; Ίσως αναδιάταξη του χώρου; Ή μήπως πίνακες στους τοίχους;

Όσοι περνάτε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού μέσα στην ημέρα, σίγουρα θα έχετε σκεφτεί να αλλάξετε τη διακόσμησή του!

Πολλοί άνθρωποι περνάνε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας τους στην κουζίνα, ειδικά στη σημερινή εποχή όπου μπορείς να εντοπίσεις τις πιο υπέροχες συνταγές να κυκλοφορούν στο internet, με πλήρη οδηγό δημιουργίας τους!


Εάν λοιπόν έχετε όρεξη για μια μοντέρνα ανανέωση στην κουζίνα, ποιά Tips θα σας “έλυναν τα χέρια”;

1. Φωτίστε το χώρο!

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο φωτισμός ενός χώρου μπορεί να μας αλλάξει όλη τη διάθεση. Επιπλέον, όσο καλύτερο φως διαθέτουμε τόσο πιο καλά ελέγχουμε τη μαγειρική μας, αλλά και τις λεπτομέρειες της συνταγής που έχουμε μπροστά μας, χωρίς να μας κουράζει η ανάγνωσή της.

2. Γυμνά παράθυρα!

Εάν δεν σας ενοχλεί ο κόσμος που μπορεί να σας κοιτάζει το βράδυ κατά το πλύσιμο των πιάτων, κρατήστε τα παράθυρα γυμνά και χωρίς ύφασμα. Αν πρέπει να προσθέσετε κάτι, επιλέξτε λευκά στόρια που μπορείτε να κατεβάζετε το βράδυ. Όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο και αν θέλετε πολύ φως στην κουζίνα σας, τα γυμνά παράθυρα είναι η λύση που σας ταριάζει!

3. Ρετρό μινιμαλιστικές πινελιές

Τις λατρεύουμε όλοι! Το ραδιόφωνο στον πάγκο της κουζίνας, ο πίνακας ζωγραφικής στον τοίχο, το παλιό μεταλλικό κουτί δημητριακών, δίνουν μια πιο “Vintage” διάθεση στο χώρο και μας ανεβάζουν ψυχολογικά!

 4. Ανάμειξη επιφανειών εργασίας

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η προσθήκη ξύλινων ραφιών πάνω από μαρμάρινους πάγκους κάνει την κουζίνα να φαίνεται πιο κομψή και μοντέρνα.

5. Γυάλινη τραπεζαρία 

Λατρεύουμε τις γυάλινες τραπεζαρίες στην κουζίνα, όχι μόνο επειδή φαίνεται vintage, αλλά επειδή αντανακλά όλο το φυσικό φως από την ηλιόλουστη ημέρα, κάνοντας τον χώρο πιο ζεστό και ζωντανό!
Δοκιμάστε και τους καθρέφτες στο χώρο αυτό, θα δείτε πόσο πιο φωτεινός θα γίνει.

6. Χώροι αποθήκευσης

Πολύ σημαντικοί, ειδικά στην κουζίνα! Ιδανικά, τα τεράστια ντουλάπια που έχουν μέγεθος κανονικού επίπλου, όχι μόνο εξυπηρετούν τις ανάγκες αποθήκευσης των τροφίμων και των σκευών σας, αλλά δίνουν και μια πιο μοντέρνα αίσθηση στο χώρο.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε εκείνη την ανακαίνιση που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment