PeristeriNews.gr
Media

Tέλος το ημερήσιο Βήμα


Σήμερα κυκλοφορεί για τελευταία μέρα το ημερήσιο “Βήμα”, όπως προκύπτει από την ενημέρωση που έκανε ο Παντελής Καψής. Πρότεινε κι εκείνος, ακολουθώντας το “παράδειγμα” του Σκάι περικοπές 10% σε όλους , διαφορετικά ο ΔΟΛ θα προβεί σε απολύσεις.

Σήμερα κυκλοφορεί για τελευταία μέρα το ημερήσιο “Βήμα”, όπως προκύπτει από την ενημέρωση που έκανε ο Παντελής Καψής. Πρότεινε κι εκείνος, ακολουθώντας το “παράδειγμα” του Σκάι περικοπές 10% σε όλους, διαφορετικά ο ΔΟΛ θα προβεί σε απολύσεις.

Στη λειτουργία μιας ηλεκτρονικής εφημερίδας από τον Ιανουάριο του 2011 στη θέση του ημερήσιου “Βήματος” προαναγγέλει ο ΔΟΛ.

Χωρίς να εξηγεί τους λόγους που κλείνει το φύλλο, χωρίς την παραμικρή αναφορά στους εργαζόμενους , περιγράφει ως μιας φυσιολογική διαδικασία που συμβαίνει στις προηγμένες δημοκρατικές χώρες το “λουκέτο” στο φύλλο και τη μετατροπή του σε ηλεκτρονικό.

Μόνο που τη δέσμευση αυτή, ο ΔΟΛ την έχει ξαναπούλησει όταν έμπαινε στο χρηματιστήριο και υποσχόταν πως με τις επενδύσεις (με τα λεφτά των μετόχων) στη λεγόμενη “Νέα Οικονομία” με το IN.gr θα άλλαζε τα Media.

Οι επενδυτές πείστηκαν , το αποτέλεσμα είναι γνωστό πλέον, όπως και το ερώτημα που να πήγαν άραγε τα λεφτά αυτά;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment