PeristeriNews.gr
Lifestyle

Survivor: Αποκάλυψη του Γουίλι για τον Πάνο


Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Γουίλι Καλβουρτζής για τον συμπαίκτη του στο Survivor, Πάνο Αργιανίδη.

Ο μάνατζερ ράγκμπι, που στην αρχή του παιχνιδιού είχε προκαλέσει πολύ συζήτηση γύρω από το όνομα του, ήταν στο στόχαστρο της ομάδας των «Μαχητών», όπως ανέφερε ο Γουίλι, περιγράφοντας το πρώτο του βράδυ στο νησί!

«Τον Πάνο, το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα εκεί πέρα, τον είχαν έξω σα σκυλί! Κοιμόταν ο καημένος έξω από την παράγκα. Έγινε μια συζήτηση και όλοι έπεσαν πάνω του. Εγώ δεν μπορούσα να συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί ήταν πρώτο μου βράδυ εκεί και τον βγάλαν και κοιμήθηκε έξω το παιδί. Λες και τον έβαλαν τιμωρία. Μόνος του», είπε, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Γουίλι Καλβουρτζής.

https://www.youtube.com/watch?v=yXMwyXBIOa8

Και πρόσθεσε: «Εγώ ήθελα να πω γιατί κοιμάται ο άλλος έξω, αλλά μετρούσα τα λόγια μου, δεν μπορούσα να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί ήμουν ακόμα στην αρχή. Απλά ρώτησα: “Ο Πάνος που είναι;”. Και μου απάντησαν κοιμάται έξω, εκεί πίσω από έναν θάμνο. Γενικότερα, τον είχαν “στην μπούκα”, εγώ το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι δεν τα πήγαιναν καλά με τον Πάνο και αυτό που εγώ τον συμβούλεψα να κάνει, αυτό που του είπα είναι πως μιλάς, μιλάς και από τα 10 που λες τα 9 είναι βλακείες. Δεν χρειάζεται να κάθεσαι να λες περιττά πράγματα. Πέσανε όλοι πάνω του και δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Η μόνη έννοια που είχα εγώ ήταν να δέσω την ομάδα, γιατί ήταν διασπασμένη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment