PeristeriNews.gr
Lifestyle

O τυχερός Ράιαν Γκόσλινγκ


Η αφοσίωσή της συντρόφου του στο ρόλο της μητέρας δεν περνάει απαρατήρητη από τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Σπάνια εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις η Εύα Μέντες στο πλευρό του συντρόφου της Ράιαν Γκόσλινγκ κι αυτό γιατί προτιμάει να κάθεται στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. «Αυτό που οι άνθρωποι δεν ξέρουν για μένα είναι ότι μου αρέσει να είμαι στο σπίτι. Αντί να φωτογραφίζομαι στο κόκκινο χαλί, θα προτιμούσα να είμαι με τα κορίτσια μας», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Shape.

Eva-Mendes_Ryan-Gosling

Η Μέντες και ο Γκόσλινγκ έχουν δύο κόρες, την 2χρονη Εσμεράλντα και την Αμάντα που είναι μόλις 11 μηνών.

Αναφορικά με το εάν επανήλθε το σώμα της μετά από τις δύο γέννες η ηθοποιός είπε ότι τα κορίτσια την κρατούν συνεχώς απασχολημένη. «Κατά κάποιο τρόπο, το να ξαναποκτήσεις τη φόρμα που είχες, είναι πιο δύσκολο ύστερα και από τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο όπως πίστευα ότι θα ήταν, επειδή είμαι πάντα στο τρέξιμο με τα παιδιά. Δεν κάθομαι ποτέ, είμαι συνεχώς σε κίνηση» είπε.

Η αφοσίωσή της στο ρόλο της μητέρας δεν περνάει απαρατήρητη από τον Ράιαν, ο οποίος την ευχαρίστησε στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου της Χρυσής Σφαίρας τον περασμένο Ιανουάριο, για τον ρόλο του στο La La Land.

ryan-gosling

«Ήθελα να προσθέσω και να ευχαριστήσω ένα άτομο και να πω ότι ενώ εγώ τραγουδούσα, χόρευα και έπαιζα πιάνο έχοντας μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ σε ταινία, η κυρία μου ανάτρεφε την κόρη μας, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο κορίτσι μας και βοηθούσε τον αδελφό της στη μάχη του με τον καρκίνο», είχε πει ο Γκόσλινγκ.

«Αν δεν είχε αναλάβει να κάνει όλα αυτά για να μπορώ εγώ να έχω αυτήν την ευκαιρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ σήμερα, κι όχι εγώ», τόνισε.

Πάντως, η Μέντες δήλωσε στο περιοδικό ότι παρά το βαρύ πρόγραμμα με την φροντίδα των παιδιών της, βρίσκει χρόνο για να φροντίσει και τον εαυτό της.

«Το να γνωρίζω ότι έχω μία ώρα για να αφιερώσω στην ευεξία μου είναι προτεραιότητα για μένα», τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν τρώει ποτέ πρόχειρο φαγητό, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στα σοκολατένια αυγά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment