PeristeriNews.gr
Lifestyle

O Τσάκ Νόρις νίκησε τον θάνατο


Προσοχή, δεν πρόκειται για ένα ακόμη ανέκδοτο με πρωταγωνιστή τον Τσακ Νόρις.

Ο ηθοποιός κατάφερε να νικήσει τον θάνατο, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, όταν στις 17 Ιουλίου κατέρρευσε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και έπαθε δύο καρδιακές προσβολές, η πρώτη στο ασθενοφόρο και η δεύτερη στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τους γιατρούς, πέθανε και… επέστρεψε από τον θάνατο δύο φορές μέσα σε μία ώρα!

Όπως αναφέρει το Radar Online, o 77χρονος Νόρις βρισκόταν, στις 16 Ιουλίου, στο Λας Βέγκας, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών.

Ο ηθοποιός, η σύζυγός του και η παρέα τους επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Τσέστερ, στην Καλιφόρνια, αποφάσισαν να σταματήσουν σε πολυτελές ξενοδοχείο και καζίνο για να διανυκτερεύσουν.

Περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα, ο ηθοποιός ένιωσε έντονους πόνους στο θώρακα και κατέρρευσε την ώρα που έκανε ντους. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε ο 77χρονος στο Mt. Grant General Hospital, 100 μίλια μακριά.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του υπέστη την πρώτη καρδιακή προσβολή και το ιατρικό προσωπικό επανέφερε την καρδιά του με απινιδωτή. Ο ηθοποιός πέθανε για μερικά δευτερόλεπτα. «Αυτό θα μπορούσε να σκοτώσει τους περισσότερους άνδρες που έχουν τα μισά του χρόνια, αλλά ο Τσακ έχει καλή φυσική κατάσταση» δήλωσε πηγή στο Radar.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, υπέστη και δεύτερη καρδιακή προσβολή, αλλά οι γιατροί τον επανέφεραν και πάλι. «Ήταν ένα τρομακτικό ταξίδι για τον Τσακ και τη σύζυγό του. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά» σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στο Radar Online.

Ο ηθοποιός, αφού ανάρρωσε από τα δύο καρδιακά επεισόδια, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και συνεχίζει τις δραστηριότητές του, προσέχοντας λίγο περισσότερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment