PeristeriNews.gr
Δημοτικά

O σκηνοθέτης Βαγγέλης Καλατζής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα


Σπούδασε Σκηνοθεσία κινηματογράφου και εργάζομαι από το 1997 έως σήμερα σε παραγωγές στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση…

Δήλωση Βαγγέλη Καλατζή

Ονομάζομαι Βαγγέλης Καλατζής και γεννήθηκα στην Ανθούπολη του Περιστερίου όπου διαμένω έως τώρα. Στην ίδια περιοχή που πρωτοήρθε ο παππούς μου το 1960 από την επαρχία.

Σπούδασα Σκηνοθεσία κινηματογράφου και εργάζομαι από το 1997 έως σήμερα σε παραγωγές στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση κάποιες από αυτές είναι Ύψωμα 33- Θύματα Ειρήνης- Βεντέτα- Αέρινες Σιωπές- Περί Ανέμων και Υδάτων- Χορεύοντας στη Σιωπή- Μυστικά και Λάθη κ.α.

Τάχθηκα στο πλευρό του Δημήτρη Κελάφα γιατί θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες, αυτό που λείπει από τον Δήμο μας για να ανέβουμε ένα σκαλί παραπάνω, να κάνουμε το κάτι παραπάνω που θα μας βγάλει από την μιζέρια μας. Μπορεί να μην μπορούμε να αλλάξουμε την χώρα μας αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την γειτονιά μας και όταν καταφέρουμε να αλλάξουμε τις γειτονιές μας ΑΠΛΑ θα έχουμε αλλάξει την Ελλάδα που αποτελείται από όλες τις γειτονιές…..Τόσο απλά.

Δικιά μου προτεραιότητα θα εiναι αυτό που γνωρίζω καλύτερα να βοηθήσω στην πολιτιστική αναγέννηση του Δήμου μας.

Δήλωση Δημήτρη Κελάφα

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι τον Βαγγέλη στην παράταξή μας. Έναν νέο άνθρωπο με καινούργιες ιδέες και μια διαφορετική ματιά ώστε να βάλει και αυτός ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια όλων μας για το διαφορετικό, μα πάνω απ όλα ουσιαστικό που θα δώσει ελπίδα στους δημότες μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment