PeristeriNews.gr
Οικονομία

My Market: Δυνατότητες απασχόλησης με προοπτικές


Με την ανεργία, σύμφωνα με τους επίσημους δείκτες, να μην υποχωρεί, οι περισσότεροι νέοι αμέσως μετά το πέρας των σπουδών τους αναζητούν λύσεις για μια ευκαιρία απασχόλησης σε εταιρείες που έχουν στην παράδοση τους τον σεβασμό των εργαζομένων, της προοπτικές εξέλιξης και την σταθερά ανοδική πορεία μέσα στο χρόνο.

Τα My Market μέλος του Ομίλου Μετρό, 40 χρόνια τώρα, συνεισφέρουν στην Ελληνική οικονομία βασιζόμενοι σε δύο άξονες: σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό τους αλλά και στους προμηθευτές τους. Δεν είναι τυχαίο, ότι, όταν έλαβε χώρα η εξαγορά της Βερόπουλος και η ενσωμάτωση του στο δίκτυο των My Market, και οι εργαζόμενοι αλλά και οι προμηθευτές αντιμετωπίστηκαν με σεβασμό και συνέπεια αναφορικά με τις οικονομικές απαιτήσεις τους.

Είναι λίγες οι εταιρείες που έχουν τόσο καλή φήμη που προκύπτει από την καθημερινή τους πρακτική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που, όποτε δημοσιεύονται αγγελίες για κάποια θέση στον Όμιλο Μετρό οι υπεύθυνοι της εταιρείας γίνονται αποδέκτες μεγάλου αριθμού βιογραφικών από νέους που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια των My Market.

H ίδια εικόνα διαπιστώθηκε και από την συμμετοχή του Ομίλου στις «Ημέρες Καριέρας» την σημαντικότερη διοργάνωση επαγγελματικού ενδιαφέροντος για νέους και φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Από το περίπτερο του Ομίλου Μετρό πέρασαν περισσότεροι από 1500 ενδιαφερόμενοι και συγκεντρώθηκαν μόνο κατά τις ημέρες της διοργάνωση περισσότερα από 800 βιογραφικά χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν τον αριθμό αυτοί που επέλεξαν την ηλεκτρονική επιβολή.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι υποψήφιοι, κορίτσια και αγόρια που συζήτησαν για τις δυνατότητες και προοπτικές απασχόλησης αλλα κυρίως για την ποιότητα της εργασίας στον Όμιλο. Ειδικοί επισημαίνουν ότι οι νέοι, και ειδικότεροι οι απόφοιτοι Πανεπιστημίου, περισσότερο από ποτέ αποζητούν μια εργασία που θα έχει δυνατότητες εξελίξεις σε μια εταιρεία με ηθική κουλτούρα έναντι της κοινωνίας και των σοβαρών θεμάτων που την απασχολούν.

Σε μια αγορά που το μέλλον φαίνεται ευμετάβλητο και γεμάτο – αρνητικές – εκπλήξεις o Όμιλος Μετρό έχει καταφέρει να πείσει με την καθημερινή του πρακτική ότι αποτελεί τον προτιμητέο εργοδότη για όλους όσους θέλουν μια σταθερή εργασία με προοπτική σε μια εταιρεία με ηθικό αποτύπωμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο https://www.mymarket.gr/Kariera/Eiste-o-typos-mas.aspx

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment