PeristeriNews.gr
Lifestyle

Lady Gaga: «Στην Ελλάδα κοιμόμουν αργά και έκανα σεξ»


Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι της ήταν η Lady Gaga στις διακοπές της στην Ελλάδα, οι οποίες της έμειναν αξέχαστες!

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι της ήταν η Lady Gaga στις διακοπές της στην Ελλάδα, οι οποίες της έμειναν αξέχαστες!

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την χώρα μας στη συναυλία της στο Ελσίνκι, αποκαλύπτοντας πως κοιμόταν αργά, έκανε σεξ και της έμεινε αξέχαστο το… συνεργείο του Star που την ακολουθούσε κατά πόδας!

«Πέρασα μια υπέροχη εβδομάδα… Έκανα πάρα πολλά πράγματα που δε συνηθίζω να κάνω, κοιμόμουνα αργά και έκανα σεξ», είπε στην αρχή της συναυλίας της η Lady Gaga και το κοινό την καταχειροκρότησε!

Μα υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας από αυτήν; Από το μυαλό της, πάντως, δεν έχει φύγει το συνεργείο του Star που την ακολούθησε σε κάθε νησί, με αποκορύφωμα το… κυνηγητό στα σοκάκια της Μυκόνου, όπου ο σωματοφύλακάς της την πήρε αγκαλιά και άρχισε να τρέχει για να την φυγαδεύσει!

«Πολλά μικρά τερατάκια στην Ελλάδα και μετά “σκεφτόμουν ξέρεις τι; δεν μπορώ να δραπετεύσω και δεν θέλω κιόλας”», κατέληξε η δημοφιλής σταρ.

Μάλιστα, η Lady δεν παρέλειψε να… μιμηθεί ακόμα και τον δημοσιογράφο του Star, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον έβλεπε κάθε φορά που έβγαινε από το ξενοδοχείο!

Ε, μετά από τόση διήγηση, «πέταξε» την μαύρη καμπαρτίνα που φορούσε, έμεινε με μαύρα εσώρουχα και χόρεψε το Ελσίνκι στους ρυθμούς της!

Πηγή: star

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment