PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

H PayPal εγκαινιάζει το PayPal.Μe


Η PayPal παρέχει και στην Ελλάδα την υπηρεσία PayPal.Me με την οποία δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων μεταξύ προσώπων.

Το PayPal.Me παράγει έναν μοναδικό σύνδεσμο (link), που μπορείτε να προσωποποιηθεί με το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου ή το όνομα της εταιρείας που επιθυμεί να λαμβάνει πληρωμές μέσω PayPal.

Αυτός ο σύνδεσμος αποστέλλεται στον οφειλέτη -ή και σε ομάδα δανειζόμενων ή σε πελάτες- προκειμένου να εξοφλήσουν τον αποστολέα.

Σύμφωνα με την PayPal είναι ένας άμεσος, πιο ασφαλής και μοναδικός σύνδεσμος που λειτουργεί σε κάθε συσκευή, με όποιον τρόπο επικοινωνίας και να επιλέξετε – σε μήνυμα, email, instant messenger, post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blog ή στο διαδίκτυο. Εάν ο αποδέκτης δεν χρησιμοποιεί το PayPal, απαιτείται να κάνει εγγραφή.

Όπως εξηγεί η εταιρεία, με το PayPal.Me, οι παραλήπτες απλώς κάνουν κλικ σε ένα link και συνδέονται στην PayPal για να σας πληρώσουν.

Δεν ταλαιπωρείστε με το να έχετε να θυμάστε email ή 16ψήφιους κωδικούς χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών και άλλες πληροφορίες και λεπτομέρειες στην πορεία.

Η PayPal σας προσφέρει την ευελιξία να κάνετε χρήση του υπολοίπου της PayPal, του τραπεζικού λογαριασμού ή των πιστωτικών και χρεωστικών σας καρτών για να στείλετε χρήματα.

Η PayPal δεν κοινοποιεί τα χρηματοοικονομικά σας στοιχεία, όταν στέλνετε ή ζητάτε κεφάλαια, σε όσους αποστέλλετε τον σύνδεσμο PayPal.me.

Επιπλέον, θα σας παρέχουμε 100% κάλυψη για οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές. Ανατρέξτε στις απαραίτητες προϋποθέσεις χρήσης.

Η υπηρεσία παρέχεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε περίπου 77 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπως και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment