PeristeriNews.gr
Lifestyle

H Patricia Fild στο ¨Αξίζει να το ζεις¨


Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στην εκπομπή της «Αξίζει να το ζεις» μια γυναίκα με μεγάλη καριέρα στο Hollywood, με ελληνικές ρίζες και διεθνή καριέρα.

Πολλές φορές βρίσκεται στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει και το μόνο που ζητάει από τις Αρχές είναι να της επιτρέψουν να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Τα πράγματα όμως σκοντάφτουν στην τόσο παλιά, όσο και τα έθιμά μας, γραφειοκρατία.

Η καταγωγή της είναι από το Πλωμάρι Μυτιλήνης όπου την μεγάλωσε η γιαγιά της. Στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της μαγειρεύει ελληνικές συνταγές. Δεν κρύβει ότι είναι αμερικανίδα υπήκοος αλλά αισθάνεται ελληνίδα. Έχει «ντύσει» τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood ως ενδυματολόγος στις ταινίες τους. Είναι φίλη με την Άννα Βίσση για την οποία λέει ότι έχει σπουδαία φωνή και καλή καρδιά «αυτό που μου αρέσει πιο πολύ στην Άννα είναι το κέφι της για τη ζωή».

Η Πατρίτσια έκανε τις στιλιστικές της υποδείξεις στην Τατιάνα, η οποία της υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει την επόμενη φορά που θα έρθει στην Ελλάδα η γραφειοκρατία να είναι πιο φιλική μαζί της και να μπορέσει να πετύχει την ελληνική ιθαγένεια που τόσο επιθυμεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment