PeristeriNews.gr
Αθλητικά

H Aτρόμητη βάση της νέας σεζόν


Πολλά τα συμβόλαια που λήγουν, πολλές και οι αποφάσεις που καλείται να πάρει η τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου μαζί με τη διοίκηση για τη νέα σεζόν, σε ό,τι αφορά το ρόστερ.

Το έμψυχο δυναμικό ουσιαστικά αδειάζει και οι προσθήκες αναμένεται να είναι περισσότερες από κάθε άλλη σεζόν, κάτι άλλωστε που φάνταζε ως μονόδρομος λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πτωτική πορεία που είχε τις δύο τελευταίες σεζόν η ομάδα του Περιστερίου.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει μια βάση πάνω στην οποία μπορούν να χτίσουν οι Περιστεριώτες, πάντα βέβαια με τις εισηγήσεις και τα «θέλω» του Ρικάρντο Σα Πίντο που θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας.

Ποιο είναι όμως αυτό το χαρακτηριστικό της βάσης; Οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, αφού δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος ότι μέσα σε όλα τα αρνητικά που εντοπίστηκαν τις τελευταίες σεζόν, ο Ατρόμητος είναι με διαφορά του δεύτερου στην Ελλάδα, η ομάδα που προσφέρει τα τελευταία χρόνια με απόλυτη συνέπεια παίκτες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι παίκτες αυτή τη στιγμή δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά:

Τερματοφύλακες: Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης

Αμυντικοί: Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Ζησόπουλος, Γκουγκούδης

Αμυντικοί μέσοι: Νάτσος, Κυριακίδης

Μεσοεπιθετικοί: Βασιλείου, Τσατσόπουλος, Πλατέλλας, Ντιγκινί

Επιθετικοί: Ντάουντα, Μπαστακός

Έξι παίκτες προέρχονται από την Ακαδημίες, αριθμός που είναι πάρα πολύ υψηλός με δεδομένο ότι όλοι αναμένεται να έχουν ρόλο. Ο Θεοδωράκης θα είναι το λιγότερο δεύτερος τερματοφύλακας, ο Κατράνης (εφόσον μείνει) θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ, ο Νάτσος θα συμπεριλαμβάνεται στο ροτέισον των αμυντικών χαφ, ενώ αντίστοιχα το ίδιο θα ισχύσει και για τους Βασιλείου, Τσατσόπουλο και τον Μπαστακό, με τον τελευταίο να κερδίζει πολλούς πόντους με την παρουσία του στον Ηρακλή.

Σημειώνεται, φυσικά, ότι υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις με τους Λε Ταλέκ, Κοντοέ, Τόνσο, Ούμπιντες για την ανανέωση των συμβολαίων τους, κάτι που θα κριθεί και από τον ίδιο τον Σα Πίντο, πλην του Τόνσο που είναι δεδομένη η επιθυμία του Ατρόμητου να τον δέσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment