• Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος, 2017

Exodos Travel στο Περιστέρι

Peristeri News
Μάρτιος29/ 2012

Καλαμών 25 & Βασ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι, τηλ. 210 57 87 130

«Ταξίδι είναι να ζεις τη ζωή σου όπως την ονειρεύτηκες»

Το νέο www.exodostravel.gr στο Περιστέρι ήρθε για να σας προσφέρει, τα πάντα! Βρείτε τις καλύτερες για εσάς πτήσεις και αγοράστε online τα εισιτήρια σας. Αναζητήστε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Ενημερωθείτε για τα ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, μέσα από τις πληρέστερες μηχανές αναζήτησης. Ενημερωθείτε για όλες τις εκδρομές που σας ενδιαφέρουν, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον Κόσμο. Μόνοι σας ή με γκρουπ. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, γαμήλια ταξίδια, κρουαζιέρες, συνέδρια.

Είμαστε κοντά σας, όχι μόνο για να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά και για να «ταξιδέψουμε» μαζί εκεί που έχετε ονειρευτεί.

Το Exodos Travel αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς, o οποίος δραστηριοποιείται από το 2005, με έδρα την Ελλάδα και πεδίο όλη την Υδρόγειο, κάνοντας πράξη τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων προς όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Για εμάς η έννοια του ταξιδιού δε μεταφράζεται απλά σε ένα εισιτήριο μεταφοράς, αλλά σε ένα «εισιτήριο» πραγματοποίησης των ονείρων του κάθε πελάτη μας. Το κάθε ενός από Εσάς.

– Καταθέτουμε την πείρα και τις γνώσεις µας στην διάθεσή σας για όλους τους προορισμούς.

– Εξασφαλίζουμε για εσάς την καλύτερη σχέση τιµής και ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, συνεργαζόμενοι µε τις μεγαλύτερες και ασφαλέστερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, τα πλέον σύγχρονα πούλμαν και τα καλύτερα ανά τον κόσµο ξενοδοχεία.

– Αναλαμβάνουμε να σας ταξιδέψουμε σε ολόκληρο τον κόσµο µε υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Εσείς βάλτε µόνο την καλή σας διάθεση και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εµάς.

2005: Το Exodos Travel αποτελεί επίσημα εξωτερικό-επίσημο μέλος της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association), συνεργαζόμενο από τότε, με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο.
2006: Το Exodos Travel ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των ημερών, πραγματοποιώντας την πρώτη διαδικτυακή του πύλη.

2009: Μια δημιουργική χρονιά σφραγίζεται με την ανανέωση του Τουριστικού μας site, αλλά και με σειρά μεγάλων ταξιδιωτικών συνεργασιών.

2011: Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

Οι εξελίξεις σήμερα, αποτελούν μία «Online ticketing» πρόκληση στην οποία έχουμε ανταποκριθεί ήδη. Το νέο www.exodostravel.gr είναι μία ολοκληρωμένη πραγματικότητα.

Ένα Τουριστικό Portal το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως με γρήγορους ρυθμούς στο χώρο του γενικού τουρισμού και των συνεδρίων, με πρωταρχικό στόχο τον σεβασµό στα όνειρα, στις προσδοκίες, στα σχέδια των πελατών μας.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

1. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ αεροπορικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό-επίσημο μέλος της ΙΑΤΑ, ακτοπλοϊκά συνδεδεμένοι on-line με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

2. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Το Exodos Travel εκδίδει ανά τακτά χρονικά διαστήματα έντυπο πρόγραμμα εκδρομών.

3. ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ προσαρμοσμένα στις ανάγκες για ατομικές αλλά και οικογενειακές διακοπές.

4. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

5. ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

6. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ BUSINESS:

1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ταξίδια στελεχών επιχειρήσεων

2. CONGRESS αναλαμβάνει την διοργάνωση συνεδρίων με υψηλά standard υπηρεσιών (εισιτήρια, διαμονή, αίθουσα εκδηλώσεων, οπτικοακουστικό υλικό, έντυπο υλικό.

3. ΟΜΑΔΙΚΑ ταξίδια αναψυχής επιχειρήσεων και οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

4. INCENTIVE οργάνωση εκδρομών και ταξίδια κινήτρων.

Exodos Travel

Καλαμών 25 & Βασ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι
Τηλ : 210 57.87.130, 210 57.87.488
Fax : 210 57.86.919
email : info@exodostravel.gr