PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Android Auto στην Ελλάδα από την NetPlanet


To Android Auto είναι σίγουρα η εφαρμογή που θα φέρει την επανάσταση στην αυτοκίνηση, μιας και η αλληλεπίδραση ανάμεσα στον οδηγό και τη Google πραγματικά σου «λύνει τα χέρια».

Η Google δηλώνει επίσημα ότι δεν υποστηρίζεται ακόμα στην χώρα μας, αλλά η NetPlanet το έκανε να λειτουργεί όπως θα δείτε στο Video και είναι απλά εκπληκτικό.

Οι βασικές εντολές του Android Auto είναι οι: Direction, για να ανοίξει το Google Maps και να μας προτείνει τις διαθέσιμες διαδρομές, Call για να πάρουμε τηλέφωνο, Text για να στείλουμε γραπτό μήνυμα και Play για να ακούσουμε το αγαπημένο μας κομμάτι.

Επειδή όμως μιλάμε με την Google, στην πραγματικότητα μπορούμε να ρωτήσουμε οτιδήποτε, όπως π.χ. που είναι τα καλύτερα Restaurant πάνω στην διαδρομή μας, αν θα χρειαστούμε ομπρέλα εκεί που πάμε, το αποτέλεσμα Live ενός οποιουδήποτε ποδοσφαιρικού αγώνα, κτλ. Εδώ αρχίζει και η αλληλεπίδραση με το Google Places για παράδειγμα, γιατί ενώ βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο, με μια φωνητική εντολή έχεις στην οθόνη σου διαθέσιμες επιλογές και το κουμπί CALL για να έχεις υπηρεσίες όπως πχ Delivery, σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται το αυτοκίνητο σου!

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να έχουμε καινούργιο αυτοκίνητο αφού μπορούμε να αλλάξουμε το Radio-CD μας με ένα σύγχρονο που να υποστηρίζει το Android Auto, αλλά να έχουμε ένα κινητό τηλέφωνο με Android 5.0 και είμαστε έτοιμοι! Η Pioneer έχει περισσότερα από 6 μοντέλα στην αγορά που υποστηρίζουν Android Auto και Mirror Link.

Δείτε το παρακάτω Video για να πάρετε μια πρώτη γεύση από το Android Auto στην Ελλάδα, χωρίς το αυτοκίνητο που το δοκιμάζουμε να έχει στα Extras του GPS, Voice Commands, ή Car-Net. Για τα παλαιότερα αυτοκίνητα που δεν έχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα, υπάρχει αντίστοιχο Button «Talk» και ενσωματωμένο μικρόφωνο επάνω στα σύγχρονα Radio-CD που αναφέραμε παραπάνω.

Για να βάλετε την επιχείρηση σας στην Λίστα του Android Auto επικοινωνήστε με την NetPlanet!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment