PeristeriNews.gr
Αθλητικά

8o Tραντάλειο Σιμουλτανέ


Για 8η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης σκάκι σιμουλτανέ στην Πλατεία Δασκαλογιάννη Περιστερίου την Κυριακή 29 Μαΐου στις 17:30.

Ο αγώνας επίδειξης ( 8ο ΤΡΑΝΤΑΛΕΙΟ) που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη (ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου και συνείσφερε ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας), συνδιοργανώθηκε από το Σκακιστικό όμιλο Περιστερίου και το Πολιτιστικό σύλλογο για το Μπουρνάζι με την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής.

Τον αγώνα επίδειξης έδωσε ο γκραν μετρ Ιωάννης Νικολαΐδης ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 35  σκακιστές και σκακίστριες διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικής δυναμικότητας. Το σύνολο των παικτών επέδειξαν ιδιαίτερη αγωνιστική διάθεση και αντιμετώπισαν επάξια  με αποτέλεσμα 34-1 υπέρ του  Έλληνα πρωταθλητή.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν σε όλους τους παίχτες αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους και μετάλλια για τις τέσσερις καλύτερες παρτίδες. Συγκεκριμένα, το μετάλλιο για την πρώτη καλύτερη παρτίδα(Νίκη) απενεμήθη στον Βασίλειο Χαλδαιάκη, το μετάλλιο για τη δεύτερη καλύτερη παρτίδα στον Ιωάννη Ταγκλή το τρίτο μετάλλιο στο Ροδόλφο Σταματίου και το τέταρτο στον Δημήτρη Σαββίδη .

trantaleio-15-2

trantaleio-15-3

trantaleio-15-4

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment