PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

6 κορυφαία στέκια για καφέ στο Περιστέρι


Το Περιστέρι έχει τα καλύτερα στέκια για να απολαύσετε τις γεύσεις espresso όπως σας αξίζει και το PeristeriNews.gr σας προτείνει έξι από τα καλύτερα καφέ στην πόλη.

Άλλωστε το Περιστέρι έχει γίνει τόπος προορισμού πλέον για τον καφέ και το ποτό επισκεπτών από κάθε γειτονιά της Αθήνας, μέσω των τριών σταθμών Μετρό που εξυπηρετούν τα μέγιστα σε αυτό.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 6 στέκια καφέ στο Περιστέρι που θα σας συναρπάσουν!

Sempre

Το σημείο συνάντησης τα τελευταία 10 χρόνια στην αρχή της Βεάκη

Σαρανταπόρου 51 & Αιμιλίου Βεάκη, 210 57 87 043

facebook.com/SempreCoffeeCocktailBar

sempre_photo_afierwmaΤο πιο γνωστό σημείο συνάντησης για καφέ στη Βεάκη με περισσότερα από δέκα χρόνια παρουσίας στον πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. Είτε βρεθείς εκεί για το πρωϊνό καφεδάκι είτε για χαλαρό ποτό το απόγευμα ή το βράδυ θα καταλάβεις ότι είναι στέκι και αρκετοί Περιστεριώτες και όχι μόνο, το επιλέγουν φανατικά. Εδώ και λίγο καιρό το μαγαζί άλλαξε την ποικιλία του στον καφέ επιλέγοντας κάτι πιο σπέσιαλ από Βραζιλία. Το Sempre είναι δεδομένα εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα καφέ που αποτελούν προορισμό στο Περιστέρι. Και όχι άδικα!

Manor House

Η έπαυλη με την ταράτσα των καλοκαιρινών εξορμήσεων

Αιμιλίου Βεάκη 36, 210 57 44 060

facebook.com/ManorHouseAthens

manor_house_photo_afierwmaΜε επίκεντρο την όμορφη ταράτσα που διαθέτει το Manor House αποτελεί τον καλοκαιρινό προορισμό στη Βεάκη. Γι’ αυτούς που προτιμούν τη δροσιά του κλιματιστικού πρόσφατα ανακαινίστηκε και στο εσωτερικό του μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο. Εκεί θα συναντήσετε speciality coffees αλλά και barista’s που διαπρέπουν σε παγκόσμιους διαγωνισμούς με τις τεχνικές τους. Το βράδυ η ταράτσας προσελκύει αρκετό κόσμο που απολαμβάνει τα κοκτέιλ και τις παγωμένες μπύρες. Το Manor House είναι η έπαυλη στην καρδιά του Περιστερίου για τα καλοκαιρινά βράδια μας.

Mind the cup

Εκεί που θα βρεις αυθεντικό φρεσκοκομμένο καφέ από τη Λατινική Αμερική

Αιμιλίου Βεάκη 29, 210 57 76 010

facebook.com/mindthecup.co

mind_the_cup_photo_afierwmaΣτο Mind the Cup ο καφές έχει μια ιδιαίτερη θέση μέσα στο μαγαζί αφού σε τακτά χρονικά διαστήματα χιλιάδες κόκκοι καβουρδίζονται στη μηχανή που βρίσκεται στον εξώστη. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί γευσιγνώστες του καφέ έχουν ξεχωρίσει το συγκεκριμένο μαγαζί για την ψαγμένη διάθεση των ιδιοκτητών του γύρω από τις ποικιλίες καφέ που επιλέγουν. Από το Ελ Σαλβαδόρ μέχρι το Περού και την Αιθιοπία. Αυτό θα συναντήσετε στο όμορφο καφέ της Βεάκη με τα τραπεζάκια κάτω από τον πλάτανο. Το βράδυ μετατρέπεται σε bar και προσφέρει μοναδικές επιλογές με πρωτότυπα ποτά και δροσερές μπύρες.

Garaz

Το στέκι με την επιβλητική διακόσμηση συνεργείου

Μιλτιάδου 2 & Δελφών (Αιμ. Βεάκη), 211 40 76 534

facebook.com/GarazCafeBar

 garaz_photo_afierwmaΤο στέκι του καφέ με την διακόσμηση ρετρό συνεργείου που συγκεντρώνει τους φανατικούς θαμώνες του στο Περιστέρι. Στο Garaz ξεχωρίζει η ποιότητα του καφέ αφού η φίρμα Profilo Portioli συνωμοτεί στην απόλαυση και την ποιότητα. Το προσεγμένο σέρβις του προσωπικού στο μαγαζί θα σας εντυπωσιάσει. Ιδανικό και για τις πιο βραδινές ώρες με επιλεγμένη μουσική και εξαιρετικές προτάσεις σε ποτά, κοκτέιλ και μπύρες. Στα θετικά και το φαγητό του με επιλογές από κοτόπουλο με ρύζι μέχρι τεράστιο κλαμπ σάντουιτς αλλά και τα θεσπέσια γλυκά με ξεχωριστά pancakes κ.α. Σίγουρα μια από τις επιλογές μας στο κέντρο της πόλης.

M Coffee & More

Το μπασκετικό στέκι με την υπογραφή Μάντζαρη

Θηβών 69, 210 57 30 488

facebook.com/M.Coffee.and.more

m_coffee_and_more Η πόλη έχει αναμφισβήτητα το στέκι του καφέ με την μπασκετική υπογραφή των αδερφών Βαγγέλη και Αντώνη Μάντζαρη. Από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ στις τηλεοράσεις του μαγαζιού παίζει μπάσκετ και λίγο ποδόσφαιρο… ενώ στα μεγάλα event όπως οι τελικοί του NBA, ανοίγει και στις 4 τα ξημερώματα για τους φανατικούς. Εκεί θα συνατήσετε μεγάλα ονόματα του μπάσκετ όπως ο Σπανούλης, ο Παππάς και ο Πρίντεζης. Εξαιρετική ποιότητα καφέ, λαχταριστά σνάκς και ενεργειακά αναψυκτικά συνθέτουν τη μεγάλη ποικιλία του M coffee & more.

Άλσος της Πόλης

Στον καταπράσινο χώρο του πιο όμορφου Άλσους της Αττικής

Αγίου Βασιλείου 63, 210 57 44 070

facebook.com/ToAlsosTisPolis

alsos_tis_polis_photo_afierwmaΕίναι ο τόπος προορισμού για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις αφού βρίσκεται στην καρδιά του Άλσους Περιστερίου με τις πράσινες διαδρομές περιπάτου, το υπαίθριο γυμναστήριο και τη μεγάλη παιδική χαρά. Ιδανικό για οικογένειες και παρέες αφού διαθέτει πολλά τραπέζια που μπορούν να εξυπηρετήσουν αρκετό κόσμο. Γενικά ο χώρος σε προδιαθέτει για καφέ αλλά κάλλιστα το βράδυ και για ποτό ενώ στη διάρκεια όλης της μέρας μπορείτε να παραγγείλετε ποικιλίες και διάφορες άλλες επιλογές σε φαγητό. Μια σίγουρη λύση για τις πρωινές αποδράσεις στο πράσινο της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment