PeristeriNews.gr
Δημοτικά

5 συναυλίες που ξεσήκωσαν το Περιστέρι (videos)


Το Περιστέρι έχει ζήσει μοναδικές μουσικές βραδιές και ενόψει της μεγάλης συναυλίας του Γιώργου Νταλάρα στις 21 Ιουνίου θυμηθήκαμε κάποιες από τις περασμένες επιτυχημένες εκδηλώσεις.

Άλλωστε πάντα οι μεγάλες εκδηλώσεις στο Περιστέρι συγκέντρωναν πλήθος κόσμου που δημιουργούσε μια μοναδική ατμόσφαιρα σε συνεργασία με τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες. Άλλες φορές μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και άλλες νεανικοί καλλιτέχνες που απευθύνονταν στη νεολαία.

Ξεκινάμε με τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης τον Μάιο του 2013. Ήταν η πρώτη φορά που μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού συμμετείχαν σε συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης. Περισσότερα από 15 χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν τη συναυλία.:

Και συνεχίζουμε με τη νεανική συναυλία του MAD TV και πάλι στο χώρο του Άλσους Περιστερίου το Σεπτέμβρη του 2013. Το συγκρότημα REC και ο STAN ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους που κατέκλυσαν το Άλσος για μια ακόμα φορά.:

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Δήμος Περιστερίου γιόρτασε τα 80 χρόνια ύπαρξής του με μια εξαιρετική συναυλία του Δημήτρη Μπάση στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.:

Τον Ιούνιο του 2015 ο Δήμος τίμησε τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά. Ακόμα μια όμορφη συναυλία προς τιμήν του στο Άλσος Περιστερίου.:

Κλείνουμε με τη συναυλία του περασμένου καλοκαιριού η οποία είχε ως τιμώμενο πρόσωπο τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Αντώνη Καλογιάννη.:

Όλα τα παραπάνω μας προδιαθέτουν για τις 21 Ιουνίου στη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα. Θα είναι μια ακόμα απολαυστική βραδιά στο Περιστέρι.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment