PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

5 προτάσεις για φαγητό στα Δυτικά


Η εφημερίδα ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ σε συνεργασία με το Peristerinews.gr επέλεξαν και σας παρουσιάζουν, πέντε υπέροχα μαγαζιά για φαγητό στη Δυτική Αθήνα που αξίζει να επισκεφθείτε!

Άνεμος

Συνδυασμός εξαιρετικής κουζίνας και μοναδικής θέας

Βουλγαροκτόνου 14, Πετρούπολη, 210 5022298

facebook.com/Ανεμος-Ελληνικες-γευσεις-837121869702749

anemos2Στο ψηλότερο σημείο της Πετρούπολης, εκεί από όπου μπορείς να δεις όλη την Αθήνα βρίσκεται το εστιατόριο Άνεμος. Με μοναδική ειδυλλιακή θέα που συναρπάζει και τον πιο απαιτητικό πελάτη και μεγάλη ποικιλία πιάτων κρεατικών και ορεκτικών, θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές σας για το φετινό καλοκαίρι. Στα θετικά η ποιότητα των προϊόντων, η μοναδική εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές που διευκολύνουν στην προτίμηση του. Για τη μεσημεριανή και βραδινή σας έξοδο εμπιστευθείτε τον Άνεμο και θα μας θυμηθείτε. Ιδανικός χώρος για συνεστιάσεις και τραπέζια επαγγελματικού χαρακτήρα. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα ψητά μανιτάρια πλευρότους σχάρας και το εξαιρετικό φιλέτο κοτόπουλο.

 

Goloso

Η έννοια της ιταλικής κουζίνας στα Δυτικά

Λεωφόρος Πετρουπόλεως 70-72, Πετρούπολη, 210 2691111

facebook.com/goloso.ristorante.pizzeria.Petroupoli

goloso_2Η ποιότητα της ιταλικής κουζίνας είναι εφάμιλλη και του ονόματος Goloso. Αποτελεί το μαγαζί που σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην εξυπηρέτησή και τη φιλικότητά του προς αυτόν. Η μεγάλη ποικιλία πιάτων βοηθάει τους επισκέπτες να μην το βαρεθούν ποτέ όσες φορές και αν το προτιμήσουν και η ποιότητα των υλικών συνεισφέρει στην υγιεινή των πιάτων και στην εκλεπτυσμένη γεύση. Γι’ αυτό και οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας αλλά και όλων των περιοχών της Αττικής επιλέγουν το ιταλικό εστιατόριο. Τώρα πια τα GOLOSO έχουν καθιερωθεί στην Αττική σαν τα καταστήματα που σέβονται τον πελάτη και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του. Επισκεφθείτε τον όμορφο χώρο του Goloso και απολαύστε μοναδικές ιταλικές γεύσεις και πίτσες προερχόμενες από τον ξυλόφουρνο. Η καλοκαιρινή επιλογή που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε είναι η πίτσα του χωριάτη, σπαγγέτι Τσιμπέλλα & κοτόπουλο γεμιστό με σως μουστάρδας. Εκτός από την Πετρούπολη μπορείτε να βρείτε τις γεύσεις Goloso στο Μενίδι και τον Άγιο Στέφανο.

 

Ο Πλακιάς

Το συνώνυμο του καλού φαγητού με τις μοναδικές γεύσεις

Ζαλοκώστα 34 & Χειμάρας, Περιστέρι, 210 5751263

facebook.com/PlakiasPlakias

plakias1Το μουσικό μεζεδοπωλείο που διακρίνεται για τις οικονομικές τιμές και τις ποικίλες προτάσεις από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα του. Έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες κριτικές από τους φανατικούς πελάτες του οι οποίοι έχουν αγαπήσει τις μοντέρνες σπεσιαλιτέ που παρασκευάζονται από τα πιο αγνά ελληνικά προϊόντα. Δοκιμάστε τα μοσχαρίσια φιλετάκια, τη δροσερή σαλάτα του Νίκου και το μοναδικό mix grill με εξαιρετικές κρεατικές επιλογές. Ο Πλακιάς είναι το μαγαζί που είτε οικογενειακά είτε με τους φίλους σας μπορείτε να γευματίσετε σε ένα ευχάριστο κλίμα και πάντα σε προσιτές τιμές με εξαιρετική ποιότητα. Εξαιρετικός χώρος και για εκδηλώσεις με επιλεγμένα πιάτα από το μενού.

 

Wok Master X

Φρέσκιες ταϊλανδέζικες γεύσεις κατευθείαν στο πιάτο σας

Αιμιλίου Βεάκη 33, Περιστέρι, 213 0299102

facebook.com/wokmasterx

wok2Βασική αρχή και υπόσχεση στο Wok Master X είναι η φρεσκάδα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την Παρασκευή των προϊόντων και γι’ αυτό το ταϊλανδέζικο της Αιμιλίου Βεάκη έχει γίνει σημείο προορισμού για κόσμο από όλη την Αθήνα. Όλα τα λαχανικά, κρέατα και σάλτσες είναι πάντα φρεσκοκομμένα και προετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας με την καλύτερη και πιο φιλική εξυπηρέτηση. Πρόκειται για παραδοσιακή κουζίνα με ποικιλία παρασκευασμάτων και γαστρονομικών συνηθειών που θα αφήσουν ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο συνδυασμός των προϊόντων, όπως το ρύζι, τα noodles και τα φρέσκα λαχανικά κάνουν την ταϊλανδέζικη κουζίνα να είναι νόστιμη, απολαυστική, αλλά και κατάλληλη για όσους προσέχουν την διατροφή τους. Η ποιότητα στην κουζίνα του Wok Master διαπιστώνεται εύκολα με την παρουσία του πελάτη κατά την διαδικασία παρασκευής τους ενώ υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας WOK μέσα από δεκάδες υλικά. Ιδανικό τόσο για τις μεσημεριανές όσο και τις βραδινές ώρες με πολλά τραπέζια μέσα και έξω. Ξεχωριστό σημείο του ταϊλανδέζικου της Βεάκη ο περιποιημένος κήπος στο πίσω μέρος του μαγαζιού που εντυπωσιάζει από την πρώτη επίσκεψη. Δοκιμάστε το τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και μπαχαρικά αλλά και το εξαιρετικό πιάτο Μεντάκε μακαρόνια με μαύρη γαρίδα!

 

Χαλάλι

Ποιοτικά πιάτα στην καλύτερη αυλή της πόλης

Κύπρου 86, Μπουρνάζι, 210 5757402

facebook.com/Χαλάλι

xalali2Ένα πανέμορφο γουστόζικο στέκι για λαχταριστούς μεζέδες, μαγειρευτά, αλλά και θαλασσινά στολίζει το Μπουρνάζι. Στον κατάλογο θα βρείτε περίπου 60 διαφορετικά είδη πιάτων, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρες γεύμα με μόλις 15-17 ευρώ ανά άτομο. Οι θαμώνες μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το αγαπημένο τους μεζεδοπωλείο, ενώ μας συστήνουν μερικές από τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Τα σμυρναίικα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό, το παραδοσιακό κεμπάπ γιαουρτλού και τα ζυμαρικά με λαχανικά είναι ορισμένα από τα πιάτα που ανεβάζουν ψηλά τον πήχη. Και φυσικά ευχάριστη ατμόσφαιρα συμπληρώνουν το άφθονο κρασί και ούζο, τα λαχταριστά γλυκά, οι μουσικές μελωδίες και η εύθυμη διάθεση του κόσμου. Το μεζεδοπωλείο Χαλάλι ενδείκνυται για όλους εσάς που έχετε διάθεση και όρεξη να περάσετε όμορφα και απολαμβάνετε το κάθε σας γεύμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment