PeristeriNews.gr
Δημοτικά

37η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου


Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών του Δήμου Περιστερίου και αυτή τη φορά, που ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου με την υποστήριξη του τμήματος αιμοληψίας του Θριάσιου νοσοκομείου διοργάνωσε την 37η εθελοντική αιμοδοσία, ήταν μεγάλη και πολύτιμη!

Οι Περιστεριώτες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας και γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες αυξάνονται όλο και περισσότερο, προσήλθαν στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου Περιστερίου και στήριξαν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου, προσφέροντας με το αίμα τους αγάπη και βοήθεια σε συνανθρώπους μας.

37i-ethelontiki-aimodosia-3

Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, κ. Ξένη Κορόγιαννη, τόνισε:

“Καθώς το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και ανθρωπιάς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, την οικογένεια τους φίλους μας, τους συνανθρώπους μας”.

Η αιμοδοσία, αποτελεί την πιο μεγάλη, την πιο ασύγκριτη πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη αλλά και τόσο χρήσιμη. Ο εθελοντής αιμοδότης αντιλαμβάνεται την αιμοδοσία ως κοινωνικό χρέος και συμμετέχει ενεργά, στην επίλυση ενός κοινωνικού προβλήματος.

37i-ethelontiki-aimodosia-2

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment