• Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος, 2018

37η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου

Χριστίνα Αντωνάτου
Χριστίνα Αντωνάτου
Οκτώβριος12/ 2017

Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών του Δήμου Περιστερίου και αυτή τη φορά, που ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου με την υποστήριξη του τμήματος αιμοληψίας του Θριάσιου νοσοκομείου διοργάνωσε την 37η εθελοντική αιμοδοσία, ήταν μεγάλη και πολύτιμη!

Οι Περιστεριώτες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας και γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες αυξάνονται όλο και περισσότερο, προσήλθαν στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου Περιστερίου και στήριξαν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου, προσφέροντας με το αίμα τους αγάπη και βοήθεια σε συνανθρώπους μας.

37i-ethelontiki-aimodosia-3

Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, κ. Ξένη Κορόγιαννη, τόνισε:

«Καθώς το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και ανθρωπιάς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, την οικογένεια τους φίλους μας, τους συνανθρώπους μας».

Η αιμοδοσία, αποτελεί την πιο μεγάλη, την πιο ασύγκριτη πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη αλλά και τόσο χρήσιμη. Ο εθελοντής αιμοδότης αντιλαμβάνεται την αιμοδοσία ως κοινωνικό χρέος και συμμετέχει ενεργά, στην επίλυση ενός κοινωνικού προβλήματος.

37i-ethelontiki-aimodosia-2