PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παρέμεινε αήττητος και επιστρέφει Ελλάδα ο Ατρόμητος


Αήττητος επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ατρόμητος καθώς στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Γκρασχόπερς οι Περιστεριώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Η Γκρασχόπερς άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο κεντρικός αμυντικός, Τσέσιγκερ, ξεχάστηκε στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Μέγερι.

Παρ’ όλα αυτά ο Ατρόμητος έδειξε αντίδραση, αφού στο 22′ και το 28′ είχαν δύο καλές στιγμές στην εστία της ελβετικής ομάδας με τους Βασιλακάκη και Μάντσον αντίστοιχα.

Στο 38′, μάλιστα, οι Περιστεριώτες έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο ημίχρονο, όταν το σουτ του Μπουσούλατζιτς άφησε άγαλμα τον Ελβετό γκολκίπερ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αυστριακός τεχνικός άλλαξε πρόσωπα και σχήμα, αφού το 4-2-3-1 μετατράπηκε σε 4-4-2 με τους Κωτσόπουλο και Μούγιακιτς να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο. Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιποι 9 ήταν οι Μίρκοβιτς – Νάτσος, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Σάκιτς – Μανούσος, Ούμπιντες, Γαρουφαλιάς και Ενσικουλού.

Η εικόνα των Περιστεριωτών ήταν ελαφρώς καλύτερη, αφού βελτιώθηκε και η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, ενώ και επιθετικά όλο και περισσότεροι παίκτες πατούσαν περιοχή. Ο Ατρόμητος τελικά βρήκε το γκολ στο 65′, όταν ο Κωτσόπουλος κέρδισε με την επιμονή του το πέναλτι και ο Ούμπιντες ήταν εύστοχος, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στα τελευταίο εικοσάλεπτο, η Γκρασχόπερς ήταν εντελώς ακίνδυνη κι αν κάποια ομάδα έδειχνε πιο κοντά στο γκολ αυτή ήταν ο Ατρόμητος, έχοντας πολύ κινητικούς τον Κωτσόπουλο και Μανούσος και αρκετά ανεβασμένο τον Ενσικουλού που στο 75′ είχε μια καλή στιγμή να σκοράρει, αλλά ο γκολκίπερ των Ελβετών ήταν σταθερός, μπλοκάροντας την μπάλα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι, 4-2-3-1): Μέγερι – Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης – Μάντσον, Μπουσούλατζιτς – Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Μπρούνο – Κουλούρης

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι (4-4-2): Μίρκοβιτς – Νάτσος, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Σάκιτς – Μανούσος, Ούμπιντες, Γαρουφαλιάς, Ενσικουλού – Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment