PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αυτά λέει ο Ατρόμητος για τον Γιαννιώτη


Από τη στιγμή που μπήκε ο Δεκέμβριος και από χθες ο Ολυμπιακός «τέλειωσε» τον Στέφανο Καπίνο, τα σενάρια που αφορούν παίκτες του Ατρόμητου έχουν πάρει… φωτιά και συγκεκριμένα αυτό που εμπλέκει την παρουσία του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ατρόμητο από τον Ιανουάριο και μετά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που δεν υπολογίζουν πλέον στον Στέφανο Καπίνο κοίταξαν προς την πλευρά του κορυφαίου Έλληνα γκολκίπερ αυτή τη στιγμή, τον οποίο άφησαν ελεύθερο για να υπογράψει τον Σεπτέμβριο στον Ατρόμητο.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Γιαννιώτης θεωρείται ήδη παίκτης των «ερυθρολεύκων» και μάλιστα τονίζουν ότι ο Ατρόμητος θα λάβει ένα… συμβολικό ποσό, καθώς έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση αποχώρησής του από την ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή ο παίκτης ανήκει στον Ατρόμητο, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αξίζει να αναφέρουμε και τι λέει η πλευρά των Περιστεριωτών για αυτή την υπόθεση.

Όπως είχαμε γράψει και στο peristerinews.gr, αυτό που ισχύει είναι ότι ο «πρώτος λόγος» που έχει ο Ολυμπιακός, σημαίνει ότι σε περίπτωση που προκύψουν δύο προτάσεις για τον νεαρό γκολκίπερ που είναι τουλάχιστον ισόποσες, οι Περιστεριώτες τότε θα παραχωρήσουν τον παίκτη πίσω στους «ερυθρόλευκους».

Επιπλέον, η ρήτρα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, ναι μεν υπάρχει (χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό), αλλά τίθεται σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2018 και όχι από τον Ιανουάριο, οπότε προς το παρόν η διοίκηση της ομάδας έχει στην προκειμένη περίπτωση «το μαχαίρι και το πεπόνι».

Όπως τονίζουν, μάλιστα, από σήμερα το πρωί στο Περιστέρι δεν σκοπεύουν σε καμία περίπτωση να παραχωρήσουν τώρα κάποιον βασικό παίκτη, παρά μόνο αν προκύψει κάποια προσφορά που δεν γίνεται να αρνηθούν.

Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσει σύντομα, γιατί όλη αυτή η παραφιλολογία, κάνει κακό στον Ατρόμητο, αλλά και στον ίδιο τον παίκτη, που με το σπαθί του και μέσω της δουλειάς του, θεωρείται αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο στη θέση του «1».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κατοστάρα απέναντι στην ΑΕΚ για το Περιστέρι και πλέον play-off

Peristeri News

Φιλική ισοπαλία Ατρόμητου και Λαμίας στο Περιστέρι

Peristeri News

Βόννη-Περιστέρι στους 8 του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment