PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Όλοι οι Περιστεριώτες έχουν δικαίωμα να κινούνται στα πεζοδρόμια (video)


Μια σημαντική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης των πολιτών πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Δήμος Περιστερίου, με τη διανομή φυλλαδίου από Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους στην οδό Αιμιλίου Βεάκη.

Το βασικό μήνυμα του φυλλαδίου ήταν “Έχουμε και εμείς δικαίωμα!”, αναφερόμενο στις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες(ΑΜΕΑ, Μητέρες με καρότσια, ηλικιωμένους) που με δυσκολία κινούνται στα πεζοδρόμια των πολυσύχναστων δρόμων της πόλης μας λόγω της παράνομης στάθμευσης οχημάτων συμπολιτών μας.

Εμπνευστής της συγκεκριμένης δράσης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης, ο οποίος λόγω κινητικών προβλημάτων αντιμετωπίζει καθημερινά δεκάδες προβλήματα στην ομαλή διέλευση του στα πεζοδρόμια της πόλης.

Τη δράση στήριξε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης που συνομίλησε με εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονταν στον πολυσύχναστο δρόμο, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του για ευαισθητοποίηση στο ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα.

Άλλωστε είναι δικαίωμα όλων των Περιστεριωτών να μπορούν να κινούνται και να χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια για τις καθημερινές τους ανάγκες!

exoume_dikaiwma_fb

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment