PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Όλοι μέσα για Αστέρα στον Ατρόμητο – Τα εισιτήρια του αγώνα


 

Την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, χωρίς να προκύψουν απρόοπτα για τον Νταμίρ Κάναντι, που είναι στην ευχάριστη θέση να ετοιμάζει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το αυριανό ματς.

Στόχος δεν είναι άλλος πλην της νίκης που θα διευρύνει το αήττητο σερί των «κυανόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα, που συν τοις άλλοις μετρούν 540 αγωνιστικά λεπτά (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) χωρίς να δεχθούν γκολ.

Την αποστολή που επέλεξε ο Αυστριακός τεχνικός αποτελούν οι εξής 18: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουαρντά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Οριόλ, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολή, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν με το πούλμαν της ομάδας για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Παρασκευή 13/10) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων για σήμερα, θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού διαρκείας για την περίοδο 2017-18.

Η διάθεση των εισιτηρίων για αύριο (Σάββατο 14/10), ανήμερα του αγώνα θα διεξαχθεί από τις 11.00 μέχρι την έναρξη (18.15) στο εκδοτήριο της Θύρας 2 και από τις 16.15 μέχρι την έναρξη στα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7.

Για τους φιλοξενούμενους το εκδοτήριο της Θύρας 1 θα λειτουργήσει από τις 16.15 μέχρι την έναρξη.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά στο ακόλουθο link: http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ στις θύρες 2, 4 και 7 μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

TICKET

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment