PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Όλα δείχνουν Μίρκοβιτς!


Κανένα άγχος δεν υπάρχει στον Ατρόμητο για τον διάδοχο του Ανδρέα Γιαννιώτη, αφού αυτός υπάρχει ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

Τη ζωή χωρίς τον Ανδρέα Γιαννιώτη σκέφτονται στον Ατρόμητο ή για την ακρίβεια την έχουν ήδη σκεφτεί και πολύ περισσότερο ο προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός είχε ενημερωθεί από πάρα πολύ νωρίς ότι το καλοκαίρι το πιο πιθανό σενάριο ήταν να αποχωρήσει με μεταγραφή ο Ανδρέας Γιαννιώτης στον Ολυμπιακό και έτσι η καταβολή της ρήτρας από τους Πειραιώτες, σε καμία περίπτωση δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία.

Έπειτα από αρκετή παρατήρηση και σκέψη, ο πετυχημένος προπονητής είναι αποφασισμένος με τα τωρινά δεδομένα να στηρίξει τον Σέρβο γκολκίπερ, Νίκολα Μίρκοβιτς, που ούτως ή άλλως το περσινό καλοκαίρι αποκτήθηκε ως βασικός, άσχετα αν προέκυψε η ευκαιρία με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, που δεν έπρεπε να χαθεί. Μάλιστα, στο τελευταίο σκέλος ο Ατρόμητος δικαιώθηκε απόλυτα.

Ο Νίκολα Μίρκοβιτς – που έφτασε στο Περιστέρι με το παράσημο του καλύτερου τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα Σερβίας – έχει την εμπιστοσύνη τόσο του Κάναντι, όσο και του προπονητή τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα, υπό τις οδηγίες του οποίου, ο 26χρονος γκολκίπερ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, όπως φάνηκε και στα τελευταία ματς πρωταθλήματος που χρησιμοποιήθηκε ως βασικός.

Επιπλέον, στον σχεδιασμό του Ατρόμητου είναι και η αξιοποίηση των πολύ ταλαντούχων γκολκίπερ από την Ακαδημία του, Μανδά και Κίναλη, οπότε με την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, αυτό το πλάνο μοιραία θα μείνει στάσιμο.

Οπότε, τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί ενδιαφέροντος για τους Ανέστη και Καπίνο, με τα σημερινά δεδομένα δεν έχουν ισχύ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment