PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ψηφίστηκε ο νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου


Έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση του μέχρι πρότινος Αντιπροέδρου Θανάση Δημητρίου από την παράταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (Περιστέρι με όλους-Ανατροπή), οι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας κλήθηκαν να εκλέξουν νέο Αντιπρόεδρο του σώματος.

Η ειδική συνεδρίαση εκλογής του νέου Αντιπροέδρου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2017.

Η παράταξη Περιστέρι με όλους-Ανατροπή πρότεινε ως αξιωματική Αντιπολίτευση εκ νέου για Αντιπρόεδρο τη δημοτική σύμβουλο, Παρασκευή (Βιβή) Φουντά.

vivi_founta

Έπειτα από τρείς ψηφοφορίες το σώμα εξέλεξε την κυρία Φουντά ως νέα Αντιπρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου.

Από τη διαδικασία απείχε η παράταξη της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου όπως δήλωσε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης, Αντωνία Αθανασοπούλου.

Της ψηφοφορίας προηγήθηκαν οι δηλώσεις του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Θανάση Δημητρίου και του δημοτικού σύμβουλου της παράταξης Περιστέρι με όλους-Ανατροπή, Βασίλη Μουκουβίνα.

Ο κ. Δημητρίου ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για την άριστη συνεργασία ενώ ο κ. Μουκουβίνας προχώρησε σε μια δήλωση αναφορικά με το μέλλον της παράταξης που ξεκίνησε με επικεφαλής τον κ. Κελάφα.

Ακούστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Μουκουβίνα:

“Mε αφορμή την σημερινή συνεδρίαση – 13/01/2017 – του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα εκλογή αντιπροέδρου του Δ.Σ, λόγω της ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης μας Θανάση Δημητρίου που πάλι τον ίδιο θα ψήφιζα αν δεν υπήρχε νομικό εμπόδιο.
 Η παρουσία μου σ αυτή τη συνεδρίαση έχει την παρακάτω σημασία ,  να δηλώσω ότι η παράταξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ –
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  είναι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου.
Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 συμπορεύθηκαν πολιτικά ετερόκλητα πρόσωπα  στο ίδιο ψηφοδέλτιο με στόχο την προσωπική επιτυχία της εκλογής τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αυτό το στοιχείο είναι ένα από όλα που δίνει τον χαρακτήρα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ αυτόνομης παράταξης,
ΑΛΛΑ η πολιτική αναφορά της παράταξης αυτής είναι η βάση του κατακερματισμένου κεντροαριστερού – προοδευτικού χώρου όπως χαρακτηρίζεται στον πολιτικό χάρακα.
ΔΗΛΩΝΩ
ότι η πολιτική μου στάση και ως στάση Δημοτικού Συμβούλου είναι η αμετακίνητη επιδίωξη για την ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του χώρου με τελικό στόχο την δημιουργία μιας ΝΕΑΣ μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής παράταξης
Η πολιτική έκφραση σε ένα ΝΕΟ Δημοτικό Ενιαίο φορέα που θα εκφράζει όλες τις προσωπικότητες . κινήσεις , φορείς ,αυτό γιατί είναι επιτακτική ανάγκη μεγάλου τμήματος των Δημοτών να εκφράζεται σήμερα με μια ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και αύριο ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ με  κρίσιμο στοιχείο την σταθερότητα.
Η προσπάθεια μου θα συνεχισθεί στο να συμβάλλω εποικοδομητικά, ενωτικά σε κάθε προσπάθεια ρεαλιστικής ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ξεπερνώντας τυχόν αδιέξοδα.
 Αρκετοί Δημότες  είναι ανοιχτοί σε κάθε νέα ιδέα, πρόταση που θα βοηθήσει στην ενωτική διαδικασία
Οποιαδήποτε πρωτοβουλία δεν πρέπει να κάνει το ΛΑΘΟΣ της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ διότι είναι ΣΙΓΟΥΡΗ η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ κατάληξη
Η δύναμη πηγάζει από την ΕΝΟΤΗΤΑ και ο κατακερματισμός μας ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ σε συμπληρωματικούς ρόλους στον ΔΗΜΟ.
Επιβάλλεται ΤΩΡΑ και με ευθύνη του Δ.ΚΕΛΑΦΑ  επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ   σε κοινή συνάντηση με κοινή προοπτική χωρίς εγωιστικές αποκλίσεις
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ενώπιον των Δημοτών για την ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΕΝΙΑΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment