PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς Βασιλείου στη Λάρισα ο Ατρόμητος


Με στόχο να παραμείνει σε τροχιά νικών, σε συνέχεια της επικράτησης στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ταξιδεύει στη Λάρισα ο Ατρόμητος για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βασιλείου, αφού παραμένει άρρωστος.

Αναλυτικά η αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη της Θεσσαλίας:

Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος,, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Γκουγκούδης, Τόνσο.

Σε αυτό το ματς ο Γιώργος Κορακάκης θέλει να δει βελτίωση από τους παίκτες του, όχι μόνο συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Καλλιθέα, αλλά και με αυτό με τον ΠΑΟΚ, καθώς γνωρίζει και το έχει διαμηνύσει και στους παίκτες του ότι η εμφάνιση ειδικά του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Μέσω του scouting που έχει πραγματοποιηθεί, έχουν διαπιστωθεί τα δυνατά, αλλά και τα τρωτά σημεία της ομάδας του Σάκη Τσιώλη και μένει να φανεί η εικόνα και εντός αγωνιστικού χώρου.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Ούμπιντες, Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment