PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: Να αντιληφθεί ο χώρος των ΜΜΕ ότι υπάρχει νόμος που τηρείται από όλους


Στη διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, αλλά και στο θέμα της ΕΛΣΤΑΤ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στον realfm 97,8 είπε ότι «θα πρέπει και ο χώρος των μέσων ενημέρωσης να αντιληφθεί ότι υπάρχει ένας νόμος που τηρείται για όλους, ισότιμα, με διαφάνεια και όποιος κερδίσει αυτό τον διαγωνισμό θα έχει άδεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Υπάρχουν ιδιοκτήτες, υπάρχουν και κανάλια τα οποία παρά την ανασφάλεια, την αλλαγή τοπίου κλπ. αντιμετωπίζουν όλη αυτή την κατάσταση με μία ευπρέπεια, αν μη τι άλλο και με ψυχραιμία. Υπάρχουν άλλοι οι οποίοι πετάν τη λάσπη στον ανεμιστήρα έτσι με πολύ μεγάλη ευκολία και αυτό δείχνει το πως αντιμετώπιζαν την ελληνική πολιτική ζωή και τη χώρα. Δείχνει πως αυτοί οι άνθρωποι είναι κουμπωμένοι με τη ΝΔ και με συγκεκριμένο κομμάτι του πολιτικού συστήματος, γιατί όπως βλέπετε υπάρχει μία ανοιχτή ταύτιση και σύμπλευση συγκεκριμένων καναλιών με τη ΝΔ και όχι μόνο. Και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους» ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά την ΕΛΣΤΑΤ τόνισε ότι η κυβέρνηση αποδέχεται τα στοιχεία καθώς «δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο» και πρόσθεσε ότι «με βάση αυτά υπάρχουν οι δεσμεύσεις που υπάρχουν στη χώρα. Όμως η ελληνική δικαιοσύνη προφανώς θα διερευνήσει ανεπηρέαστη και ανεξάρτητη αυτό που πρέπει να ερευνήσει».

Επιπλέον ανέφερε ότι «εμείς δεν είπαμε αν ο Γεωργίου είναι αθώος ή αν ο Γεωργίου είναι ένοχος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment