PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Χρυσό Βραβείο στο Δήμο Ιλίου στα Best City Awards 2017


Το Χρυσό Βραβείο Βιώσιμης Πόλης (Liveable City) στον Τομέα της Υγείας απέσπασε ο Δήμος Ιλίου στον διαγωνισμό Best City Awards 2017, για την πρωτοπόρα διαδικτυακή εφαρμογή «Νοιάζομαι», που δημιούργησε με στόχο την εύκολη πρόσβαση και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων.

Η εφαρμογή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της Κοινωνικής Υπηρεσίας, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Ιλίου και ακολουθεί όλους τους κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων, για το λόγο αυτό είναι ασφαλής και φιλική προς τον χρήστη, ο οποίος μπορεί με ταχύτητα:

  • Να έχει πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
  • Να μπορεί να υποβάλλει online την αίτησή του, να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για την πορεία της.

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ειδικής τελετής στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και η τέως Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδριάνα Αλεβίζου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, φανερά ικανοποιημένος μετά την τελετή, δήλωσε:

«Η διάκριση αυτή, επιβραβεύει τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να οικοδομήσουμε μια δημιουργική και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες. Νοιαζόμαστε για αυτούς και θέλουμε να  είμαστε δίπλα τους ουσιαστικοί συμπαραστάτες στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το πρόγραμμα «Νοιάζομαι» αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο μηχανοργάνωσης της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, μέσω του οποίου καταφέρνουμε να είμαστε αποτελεσματικότεροι, εκμηδενίζοντας τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και προσφέροντας ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες.»

Στην ειδική τελετή παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Αναστασία Παπάζογλου και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ιλίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment