PeristeriNews.gr
Media

Χατζηνικολάου: Μυστικές συναντήσεις και το μέλλον του Alter


Το μυαλό του μπορεί να βρίσκεται πρωτίστως στις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο Alter, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σχεδιάζει την επόμενη μέρα του.

Το μυαλό του μπορεί να βρίσκεται πρωτίστως στις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο Alter, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σχεδιάζει την επόμενη μέρα του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού στην ελληνική τηλεόραση, ειδικά αν δεν υπάρξει φως στο κανάλι του Μπουρναζίου.

Ο δημοφιλής άνκορμαν είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τέλους το Alter, ελπίζοντας σε ένα αίσιο αποτέλεσμα για την τύχη του καναλιού, αφού είναι συναισθηματικά δεμένος μαζί του, έχει άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Κουρή, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο. Αν όμως οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες, τότε είναι και αυτός αναγκασμένος να προχωρήσει σε συμφωνία για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του.

Αυτό το γνωρίζουν καλά και τα κανάλια και οι πρώτες δύο επαφές που έκανε επιβεβαίωσαν ότι στο τηλεοπτικό τοπίο οι μετοχές του είναι πολύ υψηλές. Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε και με τον ΑΝΤ1 και με τον ΣΚΑΪ και δεν αποκλείεται σε ένα από τα δύο κανάλια να βρει την επόμενη τηλεοπτική του στέγη. Το πρώτο ραντεβού έγινε πριν από λίγο καιρό με το κανάλι του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα με τον Θοδωρή Κυριακού.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι εξαιρετικές και στην πρώτη βολιδοσκόπηση που έγινε άφησαν και οι δύο ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους την επόμενη σεζόν. Βέβαια, επειδή και οι σχέσεις Κυριακού – Κουρή είναι πάρα πολύ καλές, στο Μαρούσι δεν ήθελαν να προχωρήσουν άλλο την κουβέντα, καθώς επιθυμούν να κάνουν την επόμενη κίνησή τους αφού πρώτα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση στο Alter.

Στον ΑΝΤ1 γνωρίζουν πολύ καλά ότι η προσθήκη του Νίκου Χατζηνικολάου ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό το κανάλι στον τομέα της ενημέρωσης και των σπουδαίων πολιτικών θεμάτων.
Βέβαια, πιθανή μετεγγραφή του δημοφιλούς άνκορμαν στο Μαρούσι δεν σημαίνει ότι τίθεται θέμα παραμονής ή όχι της Μαρίας Χούκλη στον ΑΝΤ1. Πηγές από το κανάλι ήταν κατηγορηματικές: Η Χούκλη θα παραμείνει είτε κλείσει είτε όχι ο Χατζηνικολάου, αφού οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φετινή παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Εκτός από το κανάλι του Αμαρουσίου, πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να είχε επαφή και με ανώτατα στελέχη του ΣΚΑΪ, που του εξέφρασαν την επιθυμία τους για συνεργασία, αφού ο σταθμός δίνει έμφαση στα πολιτικά θέματα. Βέβαια, η κουβέντα δεν μπορούσε να επεκταθεί περισσότερο, αφού υπάρχει η μεγάλη εκκρεμότητα με το Alter. Και στις δύο περιπτώσεις, ο δημοφιλής άνκορμαν ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και συμφωνήθηκε να τα ξαναπούν εν ευθέτω χρόνω. Αλλωστε, το μυαλό του βρίσκεται πρωτίστως στο Μπουρνάζι και στο μέλλον του καναλιού και των εργαζομένων εκεί.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Νίκος Χατζηνικολάου να μην κλείσει σε κανένα από τα δύο προαναφερθέντα κανάλια, ακόμη κι αν η επόμενη μέρα στο Alter δεν είναι θετική. Εδώ και καιρό κυκλοφορεί το σενάριο που θέλει τον δημοφιλή άνκορμαν να δημιουργεί τον δικό του τηλεοπτικό σταθμό. Στις σκέψεις του είναι να φτιάξει έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό, καθώς η ενημέρωση είναι ένας τομέας που γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Και θεωρείται σίγουρο πως αν κάνει το συγκεκριμένο βήμα, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να τον στηρίξουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment