PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χαλάρωση και… παιχνίδια στον Ατρόμητο (pics)


Ελεύθερη μέρα είχαν σήμερα οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι, ωστόσο αυτό δεν σήμαινε ότι η ομάδα δεν δούλεψε για ακόμα μια μέρα ως σύνολο.

Ακόμα και σε μέρα ρεπό λοιπόν ο Ατρόμητος βρήκε την ευκαιρία να δουλέψει ως ομάδα και σύνολο.

Ο Νταμίρ Κάναντι είχε δώσει ελεύθερη μέρα στους παίκτες του, μετά το χθεσινό, πολύ απαιτητικό φιλικό κόντρα στη Ζυρίχη, ωστόσο αυτό το γεγονός αποτέλεσε μια ακόμα αφορμή για να «δεθεί» ακόμα περισσότερο η ομάδα των Περιστεριωτών.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της αποστολής μετέβησαν με τα ποδήλατά τους σε κοντινό κέντρο δραστηριοτήτων από το ξενοδοχείο που διαμένουν και εκεί δοκίμασαν διάφορα παιχνίδια όπως flying fox και alpine coaster.

Το απόγευμα, λόγω και του ελεύθερου 24ώρου, μερικοί παίκτες προτίμησαν να πάρουν τις τελευταίες τους ανάσες, καθώς αύριο ακολουθεί διπλή προπόνηση, ενώ άλλοι είδαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που βρήκε νικήτρια τη Γαλλία.

Βέβαια, όλα αυτά συμβαίνουν εν όψει των τελευταίων ημερών της διαμονής του Ατρόμητου στην Αυστρία (Τετάρτη η επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα 18/7) μέσα στις οποίες θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα φιλικό, αυτό κόντρα στην Γκρασχόπερς (17/7).

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment