PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φωτιά σε πολυκατοικία με νεκρό στο Περιστέρι


Τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στις εργατικές πολυκατοικίες της οδού Αισώπου στο Περιστέρι. Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τρίτου ορόφου στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει από τις φλόγες.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βγει στο μπαλκόνι και φώναζε «φωτιά, καίγομαι». «Δεν μπορούσαμε όμως να μπούμε στο σπίτι γιατί η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ήταν αργά όταν έσπασαν την πόρτα οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες» όπως δήλωσε ένας γείτονάς του.

Κατά πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου έπασχε από άνοια ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες στον πρώτο όροφο του κτηρίου έμενε ο γιος του ο οποίος, όμως, απουσίαζε και γι’ αυτό δεν κατέστη δυνατό έγκαιρα να ανοίξουν την πόρτα του διαμερίσματος.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 8:04 το πρωί σύμφωνα με την Πυροσβεστική και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των 18 πυροσβεστών με τα έξι οχήματα που βρέθηκαν στο σημείο η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα διαμερίσματα.

Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς διεξάγει το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment