PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φωτιά σε διαμέρισμα, απεγκλωβίστηκε ένα παιδί


Ένα παιδάκι απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες στη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αριστομένους, στην Πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Μόλις μπήκαν στο χώρο, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το παιδάκι ήταν μόνο του εκείνη την ώρα κι έφερε ελαφρά εγκαύματα. Το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν από τις 03:00, ενώ για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Διασωληνωμένο στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” νοσηλεύεται το βρέφος που εντοπίστηκε μόνο του μέσα στο διαμέρισμα που καιγόταν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Μανώλης Παπασλαβας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ το μωρό είναι διασωληνωμένο, με μηχανική υποστήριξη αναπνοής και αιμοδυναμικά ασταθές.

Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει εισπνεύσει καπνό επί πολύ ώρα, είπε ο ίδιος και διευκρίνισε πως τα εγκαύματα είναι μικρής έκτασης σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, πρώτου βαθμού και δεν εμπνέουν ανησυχία στους γιατρούς.

Το κρίσιμο είναι η εισπνοή καπνού που κάνει την κατάσταση της υγείας του ασταθή, είπε ο διοικητής και τόνισε ότι «ώρα με την ώρα» παρακολουθούν την πορεία του οι γιατροί του νοσοκομείου.

Όπως είπε ακόμα, όταν το βρέφος διακομίστηκε στο Παίδων είχε τις αισθήσεις του, αλλά διασωληνώθηκε κατευθείαν, ενώ τόνισε πως ήταν μαζί του η μητέρα του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment