PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Φρέσκο ελαιόλαδο νέας εσοδείας Karpea: ένας διατροφικός θησαυρός στο τραπέζι σας


Έχετε δοκιμάσει ποτέ φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο; Συνήθως το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε δεξαμενές και εμφιαλώνεται μετά από 1-2 μήνες, όταν θα έχουν «κάτσει» τα ιζήματά του. Εναλλακτικά, όμως φιλτράρεται και εμφιαλώνεται αμέσως, ώστε να μπορέσετε να το καταναλώσετε γρηγορότερα μετά την παραγωγή του. Έτσι, απολαμβάνετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να γευθείτε 100% φρέσκο… χυμό ελιάς!

Η ελαιοκομική περίοδος ξεκίνησε και φέτος. Η Καρπέα, μία Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση δεκαετιών στην παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου & ελιών, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε πραγματικά φρέσκο ελαιόλαδο, με μία περιορισμένη έκδοση ενός νέου προϊόντος. Πρόκειται για το «Φρέσκο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Karpea». Ένα ελαιόλαδο με πολύ υψηλή διατροφική αξία, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές ουσίες. Οι ουσίες αυτές που περιέχει, δρουν ευεργετικά στην υγεία του οργανισμού μας, ενώ βοηθούν επίσης στη μείωση της «κακής» και στην αύξηση της «καλής» χοληστερίνης.

Πάνω από όλα όμως, το «Φρέσκο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Karpea» ξεχωρίζει για τη μοναδική του γεύση και άρωμα. Για αυτό το λόγο, προτιμήστε να το καταναλώσετε ωμό, π.χ. σε σαλάτες και λαχανικά.

Μπορείτε να βρείτε το νέο αυτό προϊόν στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Μόνο βιαστείτε, διότι η παραγωγή του είναι περιορισμένη και η διάθεση του θα διαρκέσει για λίγο καιρό ακόμα! Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Karpea: www.karpea.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment