PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Ατρόμητο


Η επιθυμία του Νταμίρ Κάναντι για ένα φιλικό ματς, ώστε οι παίκτες να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων έγινε πραγματικότητα, με τον Ατρόμητο τελικά να επικρατεί 9-0 του Θησέα Αγριάς.

Σε ένα παιχνίδι που ο σκοπός του ήταν το ξεμούδιασμα των παικτών του Ατρόμητου από τις διπλές και ενίοτε τριπλές προπονήσεις, οι Περιστεριώτες δεν είχαν φυσικά πρόβλημα να επικρατήσουν κόντρα σε έναν αντίπαλο από τον οποίο δεν μπορούν να προκύψουν αξιόπιστα συμπεράσματα.

Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μίρκοβιτς – Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Αντόνιο, Κατράνης – Μάντσον, Λαζαρίδης – Μενσά, Ούμπιντες, Ντιγκινί – Ντάουντα, ενώ στο β’ μέρος ο 47χρονος χρησιμοποίησε τους Θεοδωράκη – Νάτσο, Στρούγγη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη – Κυριακίδη, Βασιλακάκη – Βασιλείου, Πλατέλλα, Μανούσο – Μπαστακό.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ντάουντα και ένα ο Λαζαρίδης στο α’ ημίχρονο, ενώ στο β’ δύο φορές σκόραραν οι Μανούσος και Βασιλείου και από μία οι Βασιλακάκης και Πλατέλλας.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Ατρόμητου έκαναν και προπόνηση προκειμένου να ολοκληρωθεί πλήρως το πρόγραμμα, το οποίο για ακόμα μια μέρα γεμάτο, αφού το πρωί υπήρξε κι άλλη προπόνηση.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment