PeristeriNews.gr
Media

Φέρνει συνδρομητές η αλλαγή του σκηνικού


Τα ντέρμπι και τα συνδυαστικά πακέτα τηλεφωνίας Internet και τηλεόρασης φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα για τη Nova.

Τα ντέρμπι και τα συνδυαστικά πακέτα τηλεφωνίας Internet και τηλεόρασης φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα για τη Nova.

Ο αριθμός των συνδρομητών της ανέβηκε στους 372 χιλιάδες, έναντι 363 χιλιάδων, στο τέλος του 9μηνου. Η Nova επενδύει το τελευταίο διάστημα στις πωλήσεις των συνδυαστικών πακέτων μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της , αλλά ταυτόχρονα και στις High Definition μεταδόσεις, επιχειρώντας και μια ποιοτική στροφή στο αθλητικό της πρόγραμμα.

Η πραγματική επένδυση γίνεται στην ποιότητα και η πρώτη στρατηγική επιλογή ήταν η απόφαση για την κατάργηση του «reality διαιτησίας» με στόχο την προστασία του ποδοσφαιρικού προϊόντος. Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης πληρώνει πάρα πολλά χρήματα ώστε να υπονομεύει τη λειτουργία με την εξαντλητική ανάλυση φάσεων και συνεπώς με το υπονοούμενο πως ο αγώνας δεν κρίνεται μόνο στο γήπεδο. Οι τηλεκριτικοί διαιτησίας αποσύρθηκαν από προσκήνιο , μαζί με τους «εκπροσώπους των ομάδων» οι οποίοι λάμβαναν SMS στον αέρα των εκπομπών κάθε Κυριακή.
Η απάντηση της Nova είναι η αλλαγή του σκηνικού για την παραγωγή όπου τον πρώτο ρόλο θα έχουν αντί για τους παράγοντες το ποδόσφαιρο. Οι δύο Αντώνηδες, Καρπετόπουλος και Πανούτσος ξέρουν από μπάλα και είναι σε θέση να αναλύσουν τους αγώνες, σε βάθος χωρίς να υπονομεύουν τη χαρά του αθλήματος, και δίχως να υποδύονται τους δικαστές και τους τιμωρούς». Η εκπομπή Nova Derby για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ήταν ένα πρώτο τέτοιο δείγμα γραφής, με καλεσμένους από διαφορετικούς χώρους και ρεπορτάζ για την ιστορία και τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment