PeristeriNews.gr
Πολιτική

Υβριστικές αναφορές Ελ. Αυλωνίτου για Κυρ. Μητσοτάκη


Με ασυνήθιστες για τον δημόσιο διάλογο αναφορές επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤΙ για την πυρκαγιά στο Μάτι η κα Αυλωνίτου σε αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμο Γιακουμάτο, αρχικά κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες».

Στη συνέχεια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι «ο κόσμος κάηκε στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί σωστά» είπε για τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι «λέει π@π@ριές».

Παρακάτω στο σχετικό απόσπασμα:

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος, ζήτησε την παραπομπή της Ελένης Αυλωνίτου στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, ενώ και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι «σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα εάν ανήκε η κα Αυλωνίτου θα είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη. Κάθε ημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πράγματα όλο και χειρότερα. Να σκεφτεί ο κόσμος ποιους ψήφισε στην Βουλή. Μέχρι να φτάσει η ώρα των εκλογών έχουν ακόμη πολλά να δουν τα μάτια μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment