PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Τυφώνας»…Lady Gaga


«Σαρωτική» ήταν η Lady Gaga για μία ακόμη φορά στο πέρασμά της, γι’αυτό και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δεν δίστασαν να την χαρακτηρίσουν «τυφώνα».

«Σαρωτική» ήταν η Lady Gaga για μία ακόμη φορά στο πέρασμά της, γι’αυτό και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δεν δίστασαν να την χαρακτηρίσουν «τυφώνα».

Αυτή τη φορά, η διάσημη ποπ σταρ, που εμφανίστηκε πιο σέξι και πιο εκκεντρική από ποτέ, έκανε τους πάντες να μιλούν και πάλι γι’ αυτήν, στα βραβεία MTV που απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Kodak Theatre του Los Angeles. Το φόρεμά της θύμιζε κομμάτια από ωμό κρέας, πανομοιότυπα με αυτά που χρησιμοποίησε πριν από λίγες ημέρες στην φωτογράφιση για το ιαπωνικό Vogue.

Aνάμεσα στα οκτώ συνολικά βραβεία που παρέλαβε ήταν και αυτό του βίντεο κλιπ της χρονιάς, για το τραγούδι «Bad Romance», που της παρέδωσε μία άλλη ντίβα της μουσικής, η Σερ. Επίσης κέρδισε τα βραβεία για το καλύτερο γυναικείο βίντεο, ποπ βίντεο, χορευτικό, χορογραφίας, σκηνοθεσίας και μοντάζ. Επιπλέον, το βίντεο για το τραγούδι «Telephone», στο οποίο συμμετείχε η Beyonce, κέρδισε το βραβείο συνεργασίας.

Ηταν κατά κοινή ομολογία μία εκπληκτική βραδιά. Οι Eminem και Rihanna «άνοιξαν την αυλαία» της τελετής απονομής των βραβείων. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος σε οκτώ κατηγορίες. Κέρδισε όμως μόλις δυο βραβεία, αυτό του καλύτερου βίντεο κλιπ από άνδρα και το καλύτερο χιπ-χοπ βίντεο για το τραγούδι «Not Afraid».

Άλλοι νικητές των MTV Video Awards ήταν ο Justin Bieber που πήρε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Οι Florence and the Machine των oποίων το Dog Days Are Over που κέρδισε την καλύτερη σκηνοθεσία και η Muse, με το βραβείο καλύτερου εφέ σε βίντεο κλιπ για το τραγούδι Tighten Up. Με οκτώ βραβεία, η Lady Gaga ισοδυναμεί με το γκρουπ A-ha που το 1986 είχαν επίσης κερδίσει οκτώ βραβεία για το Take on Me. Ένα χρόνο αργότερα, ο Peter Gabriel κέρδιζε εννέα βραβεία για το Sledgehammer.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment