PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τριπλή προπόνηση στο Πήλιο, δουλειά με Φυτανίδη στην Αθήνα


Με τρεις προπονήσεις (07:00, 10:00, 17:30) συνεχίστηκε για 10η μέρα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.

Για μια ακόμη φορά ο Νταμίρ Κάναντι και οι συνεργάτες του είδαν με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν μέρος στο σημερινό «βαρύ» πρόγραμμα και το ευχάριστο είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα καλές καθώς δεν έβρεχε όπως τις δύο προηγούμενες μέρες, γεγονός που βοήθησε στην ομαλή ροή των τριών προπονήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο είναι προγραμματισμένο και το φιλικό με την ΑΕΛ.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά το θέμα της προσφυγής του Σωκράτη Φυτανίδη, ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να αλλάξει στάση.

Στο Περιστέρι δεν θέλουν να εκφράσουν επίσημα κάποια θέση για την τελευταία ενέργεια του παίκτη να ζητήσει ανάκληση της άδειας της ομάδας, σεβόμενοι τη συνεργασία τόσων χρόνων και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει το περιβραχιόνιο, μένοντας μόνο στις πράξεις τους, που έχουν να κάνουν με την εξόφληση των δεδουλευμένων του παίκτη και αντιπαραθέτουν παράλληλα τη συμπεριφορά του Φυτανίδη.

Στον Ατρόμητο θεωρούν ότι η αρχική κατάθεση προσφυγής μετά την 1η Ιουλίου δεν ήταν τυχαία, αφού ήθελε να διεκδικήσει και τα λεφτά της νέας σεζόν (χωρίς να αγωνιστεί), γνωρίζοντας εκ προοιμίου ότι με την κίνησή του δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν ανησυχούν καθόλου για τον τρόπο που ενεργεί ο παίκτης και επιπλέον υπογραμμίζουν ότι «ο Ατρόμητος δεν εκβιάζεται από κανέναν», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενόψει της εκδίκασης που θα γίνει τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment