PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Τρένο» ο Ατρόμητος


Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τον Ατρόμητο, που πέρασε από τη Θεσσαλονίκη με 2-1 απέναντι στον Ηρακλή και η ομάδα μας έφτασε στους 10 και ισοβαθμεί με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Στο 23′ ο Ατρόμητος είχε δύο καλές στιγμές με τον Παπαδόπουλο, ωστόσο η πρώτη κατέληξε άουτ και η άλλη κόπηκε από τους αμυντικούς του Ηρακλή.

Το ματς απέκτησε παλμό μετά το 64ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ο Λημνιός σε θέση βολής κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Ζιαμπάρη σε κόρνερ και στην εκτέλεση η κεφαλιά του Φυτανίδη πέρασε άουτ.

Στο 74΄ μια καλή προσπάθεια του Κυριακίδη από τα δεξιά και το τελικό σουτ του Λεοζίνιο είχε την ίδια κατάληξη, στο 75΄ ο Μπίτολο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο τερματοφύλακας Χουάντερσον δε συνεννοήθηκε καλά με τον Ζιαμπάρη, με τον Λε Ταλέκ να τελειώνει τη φάση και την μπάλα να κοντράρει και αφού άγγιξε το δοκάρι κατέληξε κόρνερ.

Στο 77΄ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που παραχώρησε ο Ζιαμπάρης και εκτέλεσε ο Ούμπιδες, για να ισοφαρίσει στο 84΄ ο Ηρακλής με κεφαλιά του Λουκίνα.

Στο 88΄ από λάθος του Κυριακίδη ο Ατρόμητος πέτυχε το δεύτερο γκολ, ο παίκτης του Ηρακλή προσπάθησε να περάσει τον Στόιτσεφ στο ένας με έναν, ο παίκτης του Ατρομήτου τον έκοψε, έφτασε μέχρι το ύψος της μικρής περιοχής και πάσαρε στον Τόνσο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (80′ Αμαραντίδης), Λεοζίνιο, Λάμπρου (46′ Πασάς), Λουκίνας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ουμπίδες, Λημνιός (82′ Μπάγκα), Βασιλείου (71′ Στόιτσεφ), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος (74′ Λε Ταλέκ)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment