PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το τρίτο τους παιδί απέκτησαν Ουίλιαμ και Κέιτ


Το τρίτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι 3,8 κιλών, απέκτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του (τον 69χρονο πρίγκιπα Κάρολο) τον πατέρα του (τον 35χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ), τον 4χρονο αδελφό του πρίγκιπα Τζορτζ και τη δίχρονη αδελφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Με τον ερχομό στον κόσμο του μωρού, ο 33χρονος αδελφός του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Χάρι -ο οποίος θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ από την Καλιφόρνια- λαμβάνει την έκτη θέση στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Ουίλιαμ και Κέιτ δεν είχαν αποκαλύψει μέχρι σήμερα το φύλο του παιδιού, ωστόσο τα πονταρίσματα για το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό στα γραφεία στοιχημάτων.

Άλμπερτ, Άρθουρ και Φρεντ είναι μερικά από τα ονόματα που προτιμώνται, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

Με χαραγμένο στα πρόσωπά τους ένα πλατύ χαμόγελο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, αποχώρησαν σήμερα το απόγευμα από το νοσοκομείο.

Κρατώντας το νεογέννητο στο ειδικό καθισματάκι για το αυτοκίνητο, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ χαιρέτισαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για να δει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και να γιορτάσει μαζί τους τη γέννησή του.

Η Κέιτ γέννησε το τρίτο παιδί της, ένα αγοράκι, στις 13.01 (ώρα Ελλάδας). Ο Ουίλιαμ ήταν παρών στον τοκετό, στο Νοσοκομείο Σεντ Μέρι του δυτικού Λονδίνου όπου γεννήθηκαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζεύγους, ο Τζορτζ και η Σάρλοτ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment