PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι στηρίζει έμπρακτα την Μάνδρα (photos)


Στην πληγείσα περιοχή της Μάνδρας Αττικής βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Θεοδωράκος με σκοπό την ενίσχυση με τρόφιμα και ρούχα.

Ο Δήμαρχος είδε ιδίοις όμμασι τις απίστευτες καταστροφές που συνέβησαν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του και στήριξη στη Δήμαρχο Ιωάννα Κριεκούκη, η οποία τον ευχαρίστησε για την προσφορά του Δήμου Περιστερίου.

Οι εικόνες που αντικρίζει κανείς στην Μάνδρα δεν φαντάζουν σε τίποτα την περιοχή που ήταν πριν από μερικές μέρες, βλέποντας σε κάθε σημείο της πόλης μια πρωτοφανή εικόνα. Αυτοκίνητα κρεμασμένα στα σπίτια, κατεστραμμένες μάντρες, δέντρα μέσα σε κατοικίες και ατελείωτη λάσπη σε όλους τους δρόμους.

Η βοήθεια που καταφθάνει στην Μάνδρα είναι από όλους τους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που αναγνωρίζουν την τραγική κατάσταση και φέρνουν έστω και μια τσάντα τρόφιμα για την κάθε πληγείσα οικογένεια.

Μαζί με όλους τους απλούς πολίτες και τόνοι τροφίμων από το Περιστέρι, που έχει αποδείξει την αλληλεγγύη του προς κάθε δύσκολη κατάσταση που έχει συμβεί στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment