PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι αναστάτωσε την πλατεία Συντάγματος (video)


Με έναν ευφάνταστο τρόπο ο Δήμος Περιστερίου προώθησε την έκθεση που ξεκινάει σήμερα στο Άλσος με τίτλο «Κρασί-Μέλι-Λάδι-Ελιά – Η αυθεντική Ελλάδα».

Οι Headquarters Project ξεσήκωσαν τους περαστικούς στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας με αυτοσχέδια όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά των παραγωγών που συμμετέχουν στην έκθεση του Περιστερίου ενώ παράλληλα ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι εμπλούτιζαν με τα κόλπα τους την εικόνα του προγράμματος.

Οι καλλιτέχνες φορούσαν ειδικά μπλουζάκια που διαφήμιζαν την έκθεση ενώ κοπέλες ντυμένες μέλισσες διένειμαν φυλλάδια για την προσέλκυση κοινού.

Θυμίζουμε ότι η έκθεση ξεκινάει από σήμερα το απόγευμα στο Άλσος Περιστερίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουνίου ενώ πραγματοποιείται από το Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

IMG_3912

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του PeristeriNews.gr αύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα επισκεφθεί το χώρο της έκθεσης ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν ελληνικά προϊόντα από διάφορες περιοχές της χώρας μας.

IMG_3831

IMG_3811

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment