PeristeriNews.gr
Media

Το περιοδικό Down Town σήμερα ξανά στα περίπτερα


Το Νοέμβριο του 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Down Town στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Η κυκλοφορία του περιοδικού σταμάτησε τον Φεβρουάριο του 2012 από την εταιρεία Ιmako (Πέτρος Κωστόπουλος) που το εξέδιδε και ο τίτλος του περιοδικού εκποιήθηκε.

Ωστόσο ο τίτλος πλειοδοτήθηκε στις 8 Ιουνίου 2015 σε δημοπρασία του δημοσίου και πέρασε στους νέους του εκδότες, οι οποίοι είναι και μερικοί από τους πρώτους συντάκτες και βασικούς συντελεστές του παλιού team.

Η Plan A, η εταιρεία του τηλεοπτικού Join Us που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ και στα χέρια της πέρασε ο τίτλος του Down Town.

Έτσι σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 το «Down Town» είναι ξανά στα περίπτερα, υπό τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Στο πρώτο εξώφυλλο του καινούργιου «Down Town» υπάρχει ο τίτλος «Εμείς» με τις φωτογραφίες αναγνωστών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του περιοδικού «Το πρώτο εξώφυλλο του Downtown είσαι σίγουρα εσύ» και ανέβασαν τη φωτογραφία τους στα social media με το hashtag #downtown26Nov δημιουργώντας έτσι το πιο πολυπρόσωπο εξώφυλλο που έγινε ποτέ!

Τι θέματα όμως θα έχει το πρώτο τεύχος; Όπως αναφέρεται στο εσώφυλλο «ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη και αποκαλύπτει ότι συγκατοικούν. Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά χωρίς το μακιγιάζ της και μιλάει για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της. Η Αντιγόνη-Πάντα Χαρβά φοράει το κορμάκι της Beyonce και δίνει το σύνθημα ότι ακόμη και με μεγαλύτερο νούμερο στο σορτσάκι οι γυναίκες παραμένουν σέξι! Η Λένα Παπαληγούρα φωτογραφίζεται για το πρώτο τεύχος φορώντας τις ομορφότερες δημιουργίες των ελλήνων σχεδιαστών, ενώ ο Παντελής Παντελίδης, ο τραγουδοποιός που δίνει σπάνια συνεντεύξεις μιλάει αποκλειστικά λέγοντας: “Κάτω από τη σκηνή είμαι ένα τίποτα”».

Στα Stories θα διαβάσετε:
– Το Τσιπρπαπανδρέου: Πόσο μοιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στον Ανδρέα Παπανδρέου l,
– Η ζωή χωρίς τη Ζωή: Τι κάνει σήμερα η σταρ της πολιτικής ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου
– Γαβριήλ Σακκελαρίδης: Ο καλύτερος φίλος του πρωθυπουργού δεν είναι πια στο Μαξίμου.
– Ποια ειναι η ιστορία του l Κέιτλιν Τζένερ: Ποιο μυστικό των Καρντάσιαν απειλεί να αποκαλύψει στο βιβλίο της ο πρώην σύζυγος της μητέρας τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment