PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το μήνυμα της ΚΕΔ ως «κερασάκι» στην… τούρτα


Καλή η 4η θέση για τον Ατρόμητο, αλλά στο Περιστέρι πίστευαν ότι μπορούσαν να είναι ακόμα ψηλότερα, αν και εφόσον η διαιτησία στα παιχνίδια του ήταν πιο «πενηνταρίσια». Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό, ότι στον Ατρόμητο «φωνάζουν» για το γεγονός ότι από δικά τους ματς και συγκεκριμένα λάθη εις βάρος της ομάδας τους, έχουν προκύψει πάνω από 4-5 τιμωρίες διαιτητών ή βοηθών.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιώργος Σπανός, είχε μέσα στη σεζόν δύο με τρεις συναντήσεις με την ηγεσία της ΚΕΔ (Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη), ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» θεωρούν ότι οι συζητήσεις αποδείχθηκαν εντελώς άσκοπες, αφού τα λάθη συνεχίστηκαν και μάλιστα σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Τελευταίο «χτύπημα» της ΚΕΔ προς τον Ατρόμητο ήταν ο ορισμός του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο κατά τ’ άλλα αδιάφορο (και για τις δύο ομάδες) βαθμολογικά ματς κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Μακεδόνας τεχνικός αποτελεί «κόκκινο πανί» εδώ και πολλά χρόνια για τον Ατρόμητο ενώ αποκορύφωμα ήταν η διαιτησία του σε ένα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των play-off του 2015, που ανάγκασε τότε την ομάδα των δυτικών προαστίων να εκφραστεί μέσω ανακοίνωσης κατά του 36χρονου ρέφερι.

Στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια είναι έντονα δυσαρεστημένοι για τη στάση που έχει τηρήσει η ΚΕΔ όλη αυτή τη σεζόν, ακόμα και την τελευταία αγωνιστική, ορίζοντας έναν διαιτητή που ο Ατρόμητος είχε ζητήσει την εξαίρεσή του από τα ματς του «αστεριού».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment