PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Το ερωτικό ωροσκόπιο του 2018


Το 2017 φεύγει και παίρνει μαζί του όλα όσα μας χάλασαν τα σχέδια τη χρονιά αυτή. Το 2018 βάζουμε νέους στόχους, και υποδεχόμαστε νέες σχέσεις, έρωτα και πολλή αγάπη. Ανυπομονείτε να μάθετε τι θα φέρει σε εσάς ο νέος χρόνος στα συναισθηματικά; Διαβάστε παρακάτω τι λένε τα άστρα!

Κριός

Με τον Δία και τον Άρη στον 8ο οίκο σας, η λίμπιντό σας θα χτυπήσει κόκκινο! Προσέξτε όμως με ποιόν μοιράζεστε όλη αυτή την ενέργεια. Ο επερχόμενος Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη θέλουν να σας δώσουν ένα μάθημα. Είναι καλύτερο να είστε πιο επιφυλακτική, όταν γνωρίζετε νέους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε κοντά, καθώς μπορεί να υπάρξουν συνέπειες όταν είστε τόσο «ανέμελη» με τους λάθους ανθρώπους.

Ταύρος

Η αγάπη είναι παντού! Ο εξωστρεφής Δίας έχει καθίσει στον οίκο που επηρεάζει τις σχέσεις και σας φέρνει τύχη και θετική ενέργεια. Κι αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ακόμα και να ερωτευτείτε. Αφήστε τον έρωτα να σας οδηγήσει!

Δίδυμοι

Νιώθετε ότι δεν έχετε έρθει αρκετά κοντά με τον ψυχικό σας κόσμο; Φέτος είναι η ευκαιρία σας! Με τον σοβαρό Κρόνο και τον έντονο Πλούτωνα στον 8ο οίκο σας, ήρθε η ώρα να κάνετε μια καλύτερη αξιολόγηση των συναισθηματικών σας δεσμών. Δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο φέρεστε στους άλλους, και πώς φέρονται αυτοί σε εσάς. Και μην ξεχνάτε: το κλειδί είναι η επικοινωνία. Να αφιερώνετε τον χρόνο σας σε αυτά που θέλετε και να μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Καρκίνος

Είστε σχεδόν στο σημείο που πάντα θέλατε. Ο επαναστάτης Ουρανός τριγυρνάει γύρω από τα επαγγελματικά σας, και σας φέρνει μεγάλες αλλαγές και αναπάντεχες εκπλήξεις. Αλλά τώρα έφτασε η στιγμή να σας χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα. Χάρη στην αισιοδοξία και την καλοσύνη του Δία, θα γίνετε λίγο πιο συναισθηματική και αυτή είναι πάντα η καλύτερη ευκαιρία για να βρείτε το ταίρι σας.

Λέων

Η φετινή χρονιά είναι για εσάς χρονιά πνευματικών συνδέσεων και ανταλλαγών. Με τον ονειροπόλο Νεύτωνα στον 8ο οίκο σας, επικεντρώνεστε πλέον στο συναισθηματικό δέσιμο. Και αν νιώθετε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δουλέψετε σε κάποιες σχέσεις σας, ο πλανήτης Άρης σας φέρνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να αφοσιωθείτε στους κοντινούς σας ανθρώπους. Το σύμπαν σας δοκιμάζει και σας δείχνει τον σωστό δρόμο.

Παρθένος

Ο έρωτας σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας φέτος, αφού ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στον οίκο του έρωτα και φωτίζουν τη ρομαντική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλύσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.

Ζυγός

Κάνατε μεγάλες θυσίες για εσάς και τις σχέσεις σας φέτος. Με τη βοήθεια του Ουρανού, αναθεωρήσατε σχετικά με το τι ψάχνετε στον σύντροφό σας, και η έκλειψη του Φεβρουαρίου στον 8ο οίκο σας θα σας φέρει πιο κοντά στο ιδανικό ταίρι, είτε είστε μόνη είτε σε σχέση.

Σκορπιός

Ώρα για αλλαγή! Ο Ουρανός πλησιάζει στον οίκο που επηρεάζει τις σχέσεις σας φέτος, και φέρνει αλλαγές και χάος. Φέτος θέλετε άλλα πράγματα απ’ ό,τι πέρυσι, και θα εκπλαγείτε με τις επιθυμίες σας που θα συνεχίσουν να αλλάζουν.

Τοξότης

Ετοιμαστείτε για πυροτεχνήματα! Η έκλειψη του Ιουλίου επηρέασε τις σχέσεις σας και σας έφερε την απαραίτητη ενέργεια για να γίνετε λιγότερο επιφυλακτική και να κάνετε πιο σοβαρές δεσμεύσεις. Γι’ αυτό φέτος θα ανακαλύψετε νέους τρόπους να εκφραστείτε συναισθηματικά, αλλά και σεξουαλικά.

Αιγόκερως

Η έκλειψη του Ιανουαρίου στον οίκο που ελέγχει το σεξουαλικό σας κομμάτι θα σας ωθήσει να λύσετε τα συναισθηματικά σας θέματα. Ο Ουρανός επίσης κάνει μια στάση στις σχέσεις σας, γι΄ αυτό ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες και αλλαγή στα ερωτικά σας.

Υδροχόος

Έρχονται αλλαγές! Η έκλειψη του Ιανουαρίου βάζει τέλος σε υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν συναισθηματικά. Είστε έτοιμη να προχωρήσετε; Η ενέργεια που θα πάρετε θα σας λύσει όλα τα προβλήματα που αφορούν τις σχέσεις σας.

Ιχθύες

Εάν σας έλειπε το ρομάντζο, φέτος θα πάρετε αυτό που θέλετε. Η έκλειψη του Ιουλίου φέρνει νέα ξεκινήματα στον τομέα του έρωτα και των απολαύσεων. Θα νιώσετε πιο συναισθηματική και ανοιχτή σε νέες καταστάσεις, και αν είστε μόνη, είναι αρκετά πιθανό να αρχίσετε να φλερτάρετε πιο έντονα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment