PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τι κρύβει ο Πρίγκιπας Κάρολος;


Νέο δημοσίευμα αμφισβητεί τις σεξουαλικές προτιμήσεις του διαδόχου του Βρετανικού θρόνου.

Παρά το γάμο του με την Καμίλα, η σεξουαλική ζωή του πρίγκιπα Καρόλου βρίσκεται στο επίκεντρο των tabloid για ακόμη μια φορά.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «Globe», ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε τρεις άνδρες εραστές, μεταξύ των οποίων και έναν από τους υπηρέτες του παλατιού!

Το περιοδικό υποστηρίζει μάλιστα πως τα παραπάνω είναι ισχυρισμοί της ίδιας της συζύγου του, Καμίλα.

“Η Καμίλα εκθέτει τη διπλή ζωή του. Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γκέι”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο του «Globe».

Το δημοσίευμα θέλει την Καμίλα να ομολογεί δημόσια την ομοφυλοφιλία του συζύγου της, εξηγώντας ότι τόσο ο γάμος τους, όσο κι αυτός με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχαν σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Μάλιστα, το περιοδικό προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφέροντας πως η ομοφυλοφιλία του πρίγκιπα οδήγησε την Νταϊάνα σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Προς το παρόν, η βασιλική οικογένεια δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με το δημοσίευμα. Πρόκειται για μία φήμη, η οποία κυκλοφορεί πολλά χρόνια στη Βρετανία και κατά καιρούς έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους εκπροσώπους του παλατιού, οι οποίοι αδυνατούν να σχολιάσουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις του διαδόχου…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment