PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τι ισχύει με τις ανανεώσεις και τους δανεικούς στον Ατρόμητο


Μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν για τον Ατρόμητο έφτασε στην ολοκλήρωσή της και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, από την επόμενη ώρα έχει τεθεί σε εφαρμογή ο προγραμματισμός εν όψει καλοκαιριού.

Ανέκαθεν αυτά τα ζητήματα «τρέχουν» γρήγορα στους Περιστεριώτες, αλλά ειδικά φέτος με τα προκριματικά του Europa League να είναι σε πρώτο πλάνο (26 Ιουλίου το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου) αυτή η διαδικασία αναμένεται να τρέξει ακόμα πιο γρήγορα.

Προτεραιότητα είναι η ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν και αυτά είναι των Νίκολα Ντιγκινί, Αμπιόλα Ντάουντα, Χαβιέρ Ούμπιντες και Παύλου Κυριακίδη. Ο τελευταίος δεν πρόκειται να συνεχίσει στους Περιστεριώτες και είναι ουσιαστικά ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, ενώ με τον Αργεντινό που είναι η «σημαία» του συλλόγου θα γίνουν οι συζητήσεις και δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα για να συνεχίσει και του χρόνου. Αποτελεί επιθυμία και του Ατρόμητου και του ίδιου.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γάλλου μεσοεπιθετικού που φέτος ήταν δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής (2.752’) πίσω από τον… ironman, Δημήτρη Χατζηισαΐα και είχε 10 γκολ (2ος πίσω από τον Ουάρντα με 11) και 7 ασίστ (1ος μαζί με Ουάρντα), είναι δεδομένη η επιθυμία του Ατρόμητου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Ωστόσο, ο 30χρονος ψάχνει (και φυσιολογικά) το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο και θέλει να δει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του. Οπότε, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό, παρά μόνο ότι οι Περιστεριώτες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί. Σημειώνεται ότι οι δύο πλευρές έχουν απόλυτα καλή επικοινωνία και το κλίμα μεταξύ τους είναι άριστο, οπότε κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη για το μέλλον του.

Σχετικά με τον Αμπιόλα Ντάουντα, στον Ατρόμητο επίσης αναγνωρίζουν την προσφορά του στην ομάδα αυτόν τον 1,5 χρόνο, ωστόσο ο Νταμίρ Κάναντι είναι η αλήθεια ότι έχει ως προτεραιότητα ένα διαφορετικό στυλ επιθετικού. Η περίπτωση του Αντέ Νούχιου (που έσπασε τα κοντέρ με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ από τη στιγμή που «ναυάγησε» η μετακίνησή του στον Ατρόμητο) είναι χαρακτηριστική, καθώς είναι ένας επιθετικός που είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, που μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να βοηθήσει την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, αναζητούν και οι Περιστεριώτες. Από την άλλη μεριά, με τα πολύ καλά νούμερα που έχει γράψει φέτος ο Ντάουντα και ο ίδιος αναζητά μια πολύ καλή οικονομική προσφορά και λογικά θα τη βρει. Αν δεν τη βρει, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, συμπερασματικά όμως ο Ατρόμητος δεν «καίγεται» κιόλας για τον Νιγηριανό, χωρίς όμως να παραγνωρίζουν την πολύ μεγάλη προσφορά που είχε στο «αστέρι».

Τέλος, για τους δανεικούς δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, αφού ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς τελικού κόντρα στην ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τώρα αξιολογεί το ρόστερ του με προπονητή που είναι σε διαδικασία προσαρμογής. Σχετικά με την περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον παίκτη για την κατάληξη της υπόθεσης (κυρίως από το πλάνο που θα του παρουσιαστεί για την αξιοποίησή του), αφού θεωρείται δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα εξασκήσουν την οψιόν επαναγοράς του παίκτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment